Сергій РЕБРОВ: «Чотири тисячі глядачів на домашньому матчі - це абсолютно ненормально»

Сергій РЕБРОВ: «Чотири тисячі глядачів на домашньому матчі - це абсолютно ненормально»

- У нашому чемпіонаті непросто грати проти всіх команд, про що хлопців ми попереджали. Для «Динамо» зараз кожен матч на кшталт вирішального. Якщо ми амбітні люди та претендуємо на чемпіонство, то в кожній грі маємо віддаватися на 200%. По сьогоднішній грі в мене немає претензій до гравців стосовно віддачі. Так, припускалися помилок, які розберемо, при цьому створили багато небезпечних моментів. Якби ми реалізували хоча б половину з них, було б спокійніше. Набрали три очка, рухаємося далі.

- Сьогодні у стартовому складі вийшло десять українців, чого давно не було. Наскільки на цих гравців розраховуєте в Лізі чемпіонів?

- Подивимося, у нас ще є три дні, щоб визначитися. Я із задоволенням буду використовувати молодих футболістів, я їм давав, даю й буду давати шанс. Але не можна в Лізі чемпіонів відразу кидати в бій усю молодь, потрібні й лідери, досвідчені гравці.

- Чому на поле не вийшли Гонсалес та Антунеш?

- Гонсалес лише вчора повернувся з розташування збірної, у нього літак затримався. Звичайно, це ненормально. В майбутньому недоцільно тримати у складі гравців, яких не можна через збірні використовувати в національному чемпіонаті. Антунеш повернувся з табору збірної, у нього мікропошкодження. Сподіваюся, днями він почне тренуватися.

- З наближенням зими на трибунах усе менше глядачів. Як ви можете на цю ситуацію вплинути?

- Клуб проводить роботу в цьому напрямку, але, напевно, вболівальники йдуть на якусь команду. Хтось вважає, що ми не показуємо необхідний футбол, але це наша команда. Тут є й зворотний зв'язок: якщо на трибунах немає глядачів, у хлопців теж може з'явитися байдужість. У моменти завоювання титулів уболівальники завжди з нами. Клуб «Динамо» намагається залучити вболівальників на стадіон, робить промо-акції, при цьому активність має йти й від самих уболівальників. Вони теж мають бути з командою не лише в моменти тріумфу, але й коли їй непросто. Чотири тисячі глядачів на домашньому матчі «Динамо» - це абсолютно ненормально.

* фото В.Тимченко

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер