Сергій РЕБРОВ: «Ярмоленко дуже важливий гравець для команди»

Сергій РЕБРОВ: «Ярмоленко дуже важливий гравець для команди»

- Ранні заміни, та ще вимушені. Після них «Динамо» було змушене грати в меншості...

- На жаль, так. Ми хотіли перемогти, випустили на поле Артема Кравця. Можливо, це моя помилка, але я хотів підсилити гру. Не можу сказати, що Теодорчик зіграв погано. Він усе робив, старався. Але було видно, що Кравця команді не вистачало.

- Певні зміни відбулися й зі стартовим складом - у ньому не вийшли Кравець та Ярмоленко. Це планова ротація або тактичне рішення?

- Андрій перед грою сказав, що сильно втомився. Напевно, якщо він так каже, значить, це справді так. Хвилин 30-40 він готовий був грати, й я пішов йому на зустріч. Він вийшов, дуже старався. Це дуже важливий гравець для команди. Цього сезону Андрій практично завжди грав по 90 хвилин, лише в деяких матчах я його на останніх хвилинах міняв. Важливо, щоб він через втому не отримав травму, тому дали йому відпочити

- Мирона Маркевича оштрафували, бо він вам не подав руку після матчу «Дніпро» - «Динамо». Чи є у вас до нього претензії, або це непорозуміння?

- Звичайно, ні, які претензії? Я розмовляв з Мироном Богдановичем після матчу, в мене з ним узагалі ніколи жодних не було непорозумінь. Я поважаю цього тренера й, упевнений, він також до мене ставиться абсолютно нормально. Я залишився привітати з перемогою хлопців, він же не буде стояти біля поля та чекати мене.

- Можливо, такі штрафи потрібно анулювати?

- Можливо, я взагалі не знаю, навіщо штрафувати, Ми могли подати один одному руки й у приміщенні, біля роздягалень. У цьому взагалі жодних проблем немає.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер