Сергій РЕБРОВ: «За другий тайм можу подякувати хлопцям»

Сергій РЕБРОВ: «За другий тайм можу подякувати хлопцям»

- У нинішньому році «Динамо» без перемог, в чому причина?

- Наша команда не забила, при цьому пропустила м'яч. Помітно було, що хлопці не налаштувалися на гру, особливо в першому таймі. Як наслідок, пропустили багато контратак. У другому таймі вже створювали моменти, один реалізували. Ми провели лише першу гру в Кубку, завершили її внічию. Думаю, поки це прийнятно. Але сама гра залишає бажати кращого.

- Крім надійності в захисті, чого ще не вистачає «Динамо»?

- Сезон лише почався, а у нас достатньо травмованих. Плюс поля, вони в Україні зовсім інші, ніж ті, на яких ми готувалися. Ми входимо в сезон, перші ігри проходять непросто. За другий тайм можу подякувати хлопцям, так само як й у грі з «Манчестер Сіті».

- Прокоментуйте гру дебютантів – Рудька та Яремчука?

- Ці хлопці заслужили вийти в основному складі. Ми сподіваємося, що в подальшому вони будуть прогресувати.

- Із чим була пов'язана заміна в перерві Яремчука на Теодорчика?

- Повірте, непросто вперше виходити в основному складі команди. Щось вдавалося, щось ні... Нам потрібно було підсилювати атаку й Тео, який вийшов на поле, намагався це зробити.

- Ви згадали про недостатній настрій. Це сталося через гру з «Манчестер Сіті»?

- Завжди важко перелаштуватися з Ліги чемпіонів на внутрішню першість. Але важко перелаштуватися після вдалих матчів, а після поразок, навпаки, виникає бажання довести, що є команда. Казав хлопцям про це на установці. Так, ми програли «МанСіті», програли заслужено. Але ми хочемо рухатися вперед. Сьогодні потрібна була віддача на полі. У другому таймі вона була, а в першому бракувало концентрації та уваги.

- У перерві в роздягальні ці думки вдалося донести до гравців?

- Намагалися, вони самі, як і в матчі з «Манчестер Сіті», почали грати зовсім по-іншому. Ми же не говоримо на установці, що грати потрібно лише другий тайм. Напевно, самі футболісти психологічно на полі щось вирішують для себе. Мені складно сказати, чому гра в кожному з таймів відрізнялася.

- В яких ігрових компонентах команда найближчим часом має додати?

- В усіх. Ми аналізуємо кожну гру, цей гол зі «стандарту», так само як і в попередньому поєдинку, вибиває команду психологічно.

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер