Сергій РЕБРОВ: «Зараз нам навіть трохи шкода, що перша частина сезону закінчується»

Сергій РЕБРОВ: «Зараз нам навіть трохи шкода, що перша частина сезону закінчується»

- Хотілося би привітати всіх хлопців із завершенням першого кола. Ми пройшли половину шляху, й пройшли її гідно. Напевно, зараз важливо добре відпочити та підготуватися до другої частини чемпіонату. Зараз мені навіть трохи шкода, що перше коло закінчується, тому що те, як хлопці грають, як вони отримують задоволення та працюють на футбольному полі, заслуговує на повагу. Сподіваюся, що у них збережеться цей же настрій на друге коло чемпіонату.

- Чи не здалося вам, що після перерви деякі гравці іноді «піжонили»?

- Я не бачив, щоб вони піжонили. Я не знаю, які технічні прийоми у вас називаються «піжонством». Але якщо Ярмоленко віддав передачу п'ятою, й вона пройшла, то це не піжонство. Можливо, за рахунку 0:0 він би цього не робив. Ми говоримо, щоб хлопці не виконували якісь елементи, які шкодять командній грі. Але я не думаю, що це піжонство. Враховуючи те, як ці футболісти терплять в останніх іграх, я не можу назвати когось із них піжоном.

- Чи будете ви брати когось із молодих футболістів на тренувальні збори під час міжсезоння?

- Звичайно, ми будемо брати молодих футболістів на збори. Ближче до від'їзду на збори будемо знати, кого конкретно. Нам потрібно, щоб молоді футболісти вливалися та знали, що граючи там, тренуючись, у них буде шанс потрапити до першої команди, й вони будуть це доводити.

- Чи не скаржаться ваші африканські футболісти на погоду?

- Поки взагалі ніхто не скаржиться. Звісно, холодно сидіти на лавці та виходити на заміну. Саме тому я в Полтаві не використав три заміни. Був такий холод, що нерозігрітим футболістам важко було би увійти у гру.

- Яка роль у вашій команді Лукаша Теодорчика? Враховуючи кількість кваліфікованих нападників, чи не плануєте ви спробувати зіграти у два форварди?

- Коли команда програє, всі кажуть «починайте грати у два нападники», коли виграє, всі говорять те ж саме. Я погоджуюся, є така схема гри. Я буду дуже радий її використовувати, але її потрібно спочатку випробувати на зборах. Зараз у команді є конкуренція, й я радий, що Теодорчик, Кравець, Мбокані витримують її. Ніхто не ниє, не йде до тренера скаржитися, а працює на тренуванні, й у складі виходить найсильніший. Так має бути в будь-якій команді. Я впевнений, що Тео розуміє ситуацію й ще більше працює на тренуваннях.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер