Сергій РЕБРОВ: «Зараз у нас дійсно є команда»

Сергій РЕБРОВ: «Зараз у нас дійсно є команда»

Після завершення матчу Прем'єр-ліги з «Ворсклою» (0:3) експрес-інтерв'ю програмі «Великий футбол» дав наставник наших хлопців Сергій Ребров.

- Головне, що хлопці «дотерпіли», величезна їм за це подяка. Дуже важка гра, в першу чергу – через поле. Можливо, збоку здається, що воно зелене, але на ньому все ж таки легше оборонятися, що й показала «Ворскла». Я радий, що ми забили в другому таймі, хлопці своїм бажанням та прагненням заслужили на цю перемогу.

- Перед матчем виникла проблема дістатися до Полтави?

- Ще в Києві, коли їхали до аеропорту, дізналися, що Полтава рейси не приймає. Прийняли рішення летіти до Харкова. Добре, що так усе закінчилося, навіть по дорозі з Харкова до Полтави виник інцидент. У підсумку дісталися до готелю о першій ночі, все це наклало свій відбиток. Краще, звичайно, щоб ми з вами спілкувалися після матчу в понеділок. Але що нас не вбиває – робить нас сильнішими. Я вдячний хлопцям, які, незважаючи на всі проблеми, вийшли на поле й вибороли важливі три очки.

- Що був за інцидент у дорозі з Харкова до Полтави?

- Велика аварія, ми стояли хвилин 20-30. Плюс до тих двох із половиною годин, які ми їхали з аеропорту.

- Ви дійсно просили «Ворсклу» провести гру в понеділок?

- На нашу пропозицію «Ворскла» взяла час на роздуми, й уже наступного дня відмовила в перенесенні. Пояснень не було. Та й що можна пояснювати, якщо в них було вісім днів для відпочинку, а в нас два. Напевно, ми ще нескоро повернемося до нормальних, людських стосунків. Три очки були архіважливими й для «Динамо», й для «Ворскли». Всі команди, які виступають в єврокубках, повинні мати додатковий день для відпочинку. Тим паче, наприкінці сезону, коли дається взнаки фізична та психологічна втома.

- Незважаючи на проблеми, команда виглядала дуже добре фізично, показала високу інтенсивність футболу. Як вдалося цього досягти?

- Жодного секрету немає. Самі хлопці відчули, що можуть чогось досягти у цьому чемпіонаті. Граємо від матчу до матчу, кожні три очки дуже важливі. Я їм за це вдячний, зараз у нас дійсно є команда, останні ігри це показують.

- Два м'ячі на рахунку Мбокані, він уже набрав форму, якої від нього вимагають?

- Головне, що він забиває, це дуже важливо для нападника. Те, що раніше робив Артем Кравець. Я абсолютно не вважаю, що хтось із них, плюс той самий Теодорчик, кращий за іншого. Грає найсильніший на даний момент часу. Для нападника вкрай важливо забивати м'ячі та виконувати величезний обсяг роботи як в атаці, так і в захисті.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер