Сергій РЕБРОВ: «Я думаю, що ми заслужено взяли три очки»

Сергій РЕБРОВ: «Я думаю, що ми заслужено взяли три очки»

- Думаю, сьогодні «Динамо» заслужено набрало три очки. Мене запитали, чому така велика різниця між першою та третьою командами чемпіонату? Вважаю, «Карпати» обрали притаманну їм тактику, особливо граючи проти «Динамо». Ми же обрали свою гру, добре, що забили в першому таймі, мали багато можливостей. І довели справу до фінального свистка.

- У «Динамо» є запас набору форми до старту Ліги чемпіонів?

- Чому всі вважають, що ми зараз готуємося до Ліги чемпіонів? Нам що, не потрібно проводити ігри чемпіонату. Перші чотири матчі ми проводили у спеку, було непросто показувати динамічний футбол. Сьогодні спека спала, хлопці грали з бажанням та могли діяти інтенсивно набагато довше. Ніхто не збирається готувати команду лише до Ліги чемпіонів. Коли буде Ліга чемпіонів, ми до неї й будемо готуватися. Зараз у команди чемпіонат та Кубок України, потім збірна. А Ліга чемпіонів ще не скоро.

- Коли презентований уболівальникам Дерліс Гонсалес вийде на поле?

- Він тренується лише три дні й сьогодні було б необгрунтовано випускати його навіть на 10-15 хвилин. Я уявляю його бажання вийти після шести тижнів паузи, але могла бути чергова травма, адже на 100% він ще неготовий. За проведеними тренуваннями бачу його потенціал та бажання. Сподіваюся, якщо все буде нормально у тренуваннях, Дерліс вийде та зіграє. Я бачу потенціал цього гравця та сподіваюся, що він підсилить команду.

- На якій позиції будете використовувати Гонсалеса й які можете відзначити у нього ігрові якості?

- Крайнього півзахисника. У нас Ярмоленко, Гусєв, Мякушко, Морозюк, а раніше і Ленс, можуть грати і справа, і зліва. Дерсліс так грав у «Базелі». Незважаючи на молодість, він має досвід у Лізі чемпіонів, достатньо багато забиває, грає інтенсивно в обороні та в атаці. Це важливі критерії, які враховували перед трансфером.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер