Сергій РЕБРОВ: «Зробили акцент на ігрову практику»

Сергій РЕБРОВ: «Зробили акцент на ігрову практику»

- Сергію Станіславовичу, у двох спарених матчах, із «Астрою» та «Лудогорцем», було забито три м’ячі, але при цьому й пропущено чотири. Як би ви оцінили гру команди?

- Як ви бачите, ми граємо двома складами, й проводимо так багато контрольних матчів, аби всі отримували ігрову практику. Звичайно, погано, коли пропускаємо, але краще ми будемо пропускати в контрольних матчах та отримувати інформацію, виходячи з якої виправлятимемо власні помилки. Хто не буде виправляти їх, із тими, напевно, будемо прощатися

Якщо ж буде видно бажання, тоді нічого страшного, адже триває нормальний робочий процес, і ніхто не робить із цього трагедії. Завтра розберемо обидва матчі. Думаю, самим хлопцям, так само як і нам, неприємно програвати навіть у товариських матчах. Але ми зробили акцент на великій кількості спарингів, аби всі футболісти мали ігрову практику, відчули взаєморозуміння. Можу сказати, що було достатньо хороших моментів, але в той же час й багато поживи для роздумів.

- У матчі з «Лудогорцем», порівняно зі спарингом із «Астрою», було більше порушень правил. Це пов’язано із суперником?

- Я думаю, так. Сьогодні був гідний суперник, уся передня лінія «Лудогорця» складається з бразильців. Звичайно, було важко, тим паче позавчора команда провела два тренування, а вчора майже всі отримали велике ігрове навантаження. Зараз ми не можемо вимагати від хлопців стовідсоткової віддачі й за будь-яку ціну переграти той же «Лудогорець», оскільки вони справді грають на тлі втоми.

- Наявністю великої кількості бразильців у складі «Лудогорець» не нагадав «Шахтар»?

- Чесно кажучи, я би не проводив паралелі. Так, футболісти «Лудогорця» так само, як і «Шахтар», добре контролюють м’яч, але не більше.

- У контрольних матчах на першому зборі головним завданням для футболістів було набігати кілометраж. На завершальному етапі підготовки задачі змінилися?

- На підготовчих зборах ми закладаємо фундамент функціональної підготовки на другу частину сезону. Звичайно, видно, що на тлі навантажень футболісти намагаються віддавати всі сили на полі, але їх не вистачає. Й сьогодні ми бачили, що хлопці поки не готові.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер