Сергій РЕБРОВ: «Зупинятися на половині шляху ніхто не збирається»

Сергій РЕБРОВ: «Зупинятися на половині шляху ніхто не збирається»

Після завершення матчу в ефірі телеканалу Футбол1 експрес-коментар дав наставник наших хлопців Сергій Ребров.

- Думаю, сьогодні ми виграли у дуже серйозної, сильної команди. Та кількість моментів, які «Стяуа» створила, свідчить про настрій суперника на перемогу. Я радий, що хлопці витримали. Як ми оборонялися, старалися, були командою – заслужили перемогу. Футболісти виконали величезну роботу та зараз заслужено відпочинуть.

- Ви, як тренер, теж виконали величезну роботу. Як оціните минулий відрізок на чолі «Динамо»?

- Я завжди казав – ми подолали лише половину сезону. Це всі розуміють. Гравці працюють на полі та отримують задоволення. Сподіваюся, протримають набраний хід й на друге коло, бо зупинятися на половині шляху ніхто не збирається. Попереду в нас багато роботи. Я радий – те, що ми зробили, дає результат. Хлопці це розуміють.

- Президент «Стяуа» в разі виходу до плей-оф пообіцяв у зимове міжсезоння серйозне посилення. На щось подібне можна чекати й від «Динамо»?

- Ми на цю тему розмовляли з президентом, завтра ще раз зустрінемося. Нам потрібне підсилення, нехай і не величезне, але завжди потрібно освіжати колектив. Ви самі розумієте ситуацію, не всі гравці зараз хочуть їхати до України. Потрібно домовлятися, й не все тут залежить від клубу та його президента.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер