Сергій РЕБРОВ: «Головне для нас у підсумку пройти далі»

Сергій РЕБРОВ: «Головне для нас у підсумку пройти далі»

Гравці заїхали на базу в Кончі-Заспі, де провели тренування, яке цього разу було відкритим на 15 хвилин для журналістів.

Між тим головний тренер команди Сергій Ребров разом із капітаном Олександром Шовковським відповіли на запитання працівників СМІ на традиційній передматчевій прес-конференції. Зокрема, наставник «біло-синіх» дав наступні відповіді.

- Можете сказати, чи зіграє завтра Ленс?

- Завтра побачите. Я сподіваюся, що він зіграє. Він професіонал, й якщо буде готовий на сто відсотків, то обов’язково зіграє.

- Чи є вірогідність побачити в заявці Мбокані та Гармаша?

- Звичайно, вірогідність є. Мбокані вчора тренувався в загальній групі. Але потрібно дивитися на готовність гравців, наскільки вони готові терпіти в такій грі. Дуже важливо не ризикувати здоров’ям футболістів. Усі вони дуже важливі виконавці для нас, і дуже не хочеться, аби на початку сезону вони випали з обойми.

- Наскільки завтра ви можете розраховувати на холодну голову Хачеріді?

- Я не можу відповісти вам. На жаль, у Жені емоційні зриви повторюються доволі часто. Зараз я бачу по хлопцях, що вони розуміють, наскільки важлива ця гра. Важливо, аби хлопці тримали свої емоції при собі. Впевнений, що й цій грі будуть провокації, але ми маємо розуміти, що головний підсумок завтрашнього матчу – пройти далі. Ніхто не збирається знищувати «Генгам», а просто вийти на поле з розумінням, за рахунок чого досягти поставленої мети.

- Ви давали шанси молодим футболістам на зборах. Чи готові давати їм шанс в офіційних матчах, зокрема, вже завтра?

- Знаєте, багато питань стосуються завтрашнього стартового складу. Вас попросив тренер «Генгаму» дізнатися в мене про це? (посміхається) Хто буде краще виглядати у тренуваннях, той і буде грати.

- Один із козирів «Генгаму» – гра на контратаках. Чи є побоювання, що «Динамо» з перших хвилин побіжить уперед та забуде про захист?

- Звичайно, ми знаємо, наскільки сильно «Генгам» контратакує. І я радий, що в першому матчі до 40-ї хвилини, поки ми грали в рівних складах, хлопці практично не дали супернику нічого створити – хіба що за виключенням одного епізоду із Санкаре. Думаю, завтра буде схожа гра, й усі чудово знають, що переважну більшість своїх м’ячів «Генгам» забив після стандартів та контратак.

- Який у вас ідеальний сценарій завтрашнього матчу?

- Сподіваємося, що вболівальники стануть додатковою підтримкою. А стосовно сценарію – завтра подивимося, який буде ідеальним.

- Ви вже зіграли один матч із «Генгамом». Чи є слабкі якості у суперника, які можна використати в матчі-відповіді?

- Слабкі якості є в кожної команди. Я думаю, що потрібно взяти те хороше, що було в першій грі, проаналізувати й, звичайно, спробувати завтра виграти.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер