Сергій РИБАЛКА: «Чи залишуся в «Динамо», буде залежати від президента»

Сергій РИБАЛКА: «Чи залишуся в «Динамо», буде залежати від президента»

За ліберецький клуб динамівець провів у всіх турнірах 37 матчів, в яких забив 9 м'ячів. Про те, чому він повернувся до України раніше зазначеного терміну, й які враження залишилися від закордонного чемпіонату, Сергій розповів кореспонденту офіційного сайту:

- Усі труднощі, справді, через проблеми з візою, як уже встигли написати деякі ЗМІ. Новий документ та дозвіл на роботу я зможу отримати лише в середині червня, тому повернутися та взяти участь у матчах уже не встигну. Оскільки в цьому немає сенсу, було вирішено, що я вже залишуся в Україні.

- Що нового придбали в професійному плані в чеському чемпіонаті?

- Вважаю, той рік, безумовно, пішов мені на користь. Коли ти граєш, відчуваєш упевненість, живеш від гри до гри. Тому я дуже радий, що провів цей час у Чехії - отримав новий досвід за кордоном, в Європі. Тепер повернуся до «Динамо». Подивимося, що буде далі.

- Ви забили шість м'ячів за «Слован» в чемпіонаті Чехії, який із них вам запам'ятався найбільше?

- Треба подумати... Напевно, кожен м'яч був незабутнім. Коли в першому колі я забив п'ять м'ячів, кожен із них був важливим і для команди, і для мене особисто: ми або перемагали з мінімальним рахунком 1:0, або мої голи були першими в матчі. Тоді ми ще боролися за третє місце, тому складно відзначити якийсь один м'яч. Коли відзначаєшся у воротах суперника, емоції завжди приємні. Зараз команда трохи опустилася в турнірній таблиці.

- А який матч можете відзначити?

- Напевно, це все ігри в Лізі Європи. До слова, самому сподобався гол «Удинезе». Запам'ятався матч із «Севільєю», тому що ми їм жодного разу не програли - ані вдома, ані на виїзді, а вони зараз грають у фіналі Ліги Європи. Приємно, що з ними ми грали на рівних.

- Чим плануєте займатися до завершення чемпіонатів у Чехії та Україні?

- Зараз я приїхав до Сумської області до родичів, тиждень побуду з батьками, а потім збираюся повернутися до Києва та тренуватися з «Динамо-2», підтримувати форму, тому що два місяці відпустки - це дуже багато. А далі буде видно, які варіанти з'являться. Чи залишуся я в «Динамо», залежатиме від рішення президента Ігоря Суркіса й від того, чи потрібен я буду тренеру.

- Зараз дуже нестабільний час у всіх відношеннях. Напевно, вже ближче до зборів стане зрозуміло, який тренер буде працювати з командою, та й щодо вашого майбутнього з'явиться більш конкретна інформація...

- Думаю, так, чемпіонат завершиться - тоді буде час прийняття рішень. Але хотілося б, щоб стосовно мене щось вирішилося скоріше, щоб не сталося, як взимку, коли «Слован» виявився останнім варіантом.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер