Сергій РИБАЛКА: «Хочеться швидше відчути ритм гри» (+ ВІДЕО)

Сергій РИБАЛКА: «Хочеться швидше відчути ритм гри» (+ ВІДЕО)

- За той час, що ми тут, і погода радувала до сьогоднішнього дня, і тренування були доволі цікавими. Працювати цікаво. Тим паче, хлопці скучили один за одним, тому працюємо з усмішками, максимально інтенсивно, викладаємося за повною програмою. Намагаємося виконувати всі завдання, які дають нам тренери, тому що в нас є мета, й ми серйозно готуємося.

- Який із компонентів – роботи на фізику, техніку або тактику – тобі дається найважче?

- На перших зборах завжди важко, але ми працюємо із задоволенням, робимо все, що від нас вимагають на тренуваннях. Тим паче, зараз лише перші дні збору, тому в голові виключно хороші думки, й відчувається задоволення від роботи.

- Багато роботи з м'ячами – це задоволення для футболістів?

- Це так здається, що все легко. Але ми граємо на утримання м'яча, й нас просять робити все швидко, інтенсивно. Хоч ми і тренуємося з м'ячами, але все одно набігаємо кілометраж, який потрібен, аби набрати фізичні кондиції.

- Сьогодні у команди напіввихідний, відновлювальний день. Чи достатньо наданого часу, щоб повноцінно відновитися?

- Звичайно, достатньо. Тим паче, у нас є хороший медичний персонал, який допомагає відновитися після тренувань. У нас є всі умови, щоб добре відновитися – масажі, сауна, басейн. Тому поки не відчуваю жодної втоми.

- На завтрашній перший спаринг чекаєш із нетерпінням?

- Звичайно, всі вже скучили за матчами. Хочеться відчути ритм гри, провести на полі хоча б ті ж 45 хвилин. Гадаю, завтра всі будуть грати із задоволенням та викладуться по максимуму, щоб перемогти, адже ми завжди граємо на перемогу.

* фото А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер