Сергій РИБАЛКА має шанси відновитися до гри з «Шахтарем»

Сергій РИБАЛКА має шанси відновитися до гри з «Шахтарем»

Про це офіційному клубному сайту розповів наш провідний лікар Леонід Миронов:

- Сергій Рибалка проходить курс консервативного лікування й паралельно інтенсивно тренується. З його проблемою ми розібралися самі й поки вирішили не везти його до Німеччини. Ми додатково продіагностували нашого футболіста та з'ясували проблему – у Сергія неприємність із паховими кільцями. Проблема не гострого характеру, хронічна, яка тривалий час розвивалася й зараз проявилася після навантажень та перенесеної гострої м'язової травми.

Раніше його не намагалися лікувати консервативно, оскільки проблема була глибоко прихована й не давала знати про себе, а яскраво проявилася лише зараз. У його лікуванні нам допомагає бразильський фізіотерапевт, якого рекомендував Жуніор Мораес. Ми тісно співпрацюємо, у нього американська школа фізіотерапії та специфічна бразильська. Дуже цікавий, грамотний фахівець, який працює професійно, словом, ми дуже задоволені. Разом із ним ми розробили програму з реабілітації Сергія.

До цього бразильський фізіотерапевт займався з Мораесом та довів його до загальної групи. У Рибалки же багатогодинні заняття: бігова робота на полі, у тренажерному залі, басейні, фізіотерапія, консервативна терапія – усе в комплексі. Він пропустить обидва матчі збірної України – протягом усього цього періоду гравець буде інтенсивно лікуватися. Для одужання йому знадобиться щонайменше два-три тижні. Спробуємо підвести його до матчу з «Шахтарем».

Що стосується операції, її він і так завжди встигне зробити. Якщо консервативне лікування не дасть результатів, тоді постане питання про хірургічне втручання.

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер