Сергій РИБАЛКА: «Ми грали непогано, але занадто небезпечних моментів не було»

Сергій РИБАЛКА: «Ми грали непогано, але занадто небезпечних моментів не було»

- Навіть не знаю, що сказати... Не виграли, значить, результат уже негативний. Добре, що сьогодні на полі було десять українців, багато молодих хлопців. Вважаю, ми непогано грали, хоча і не було якихось занадто небезпечних моментів. Нічия - закономірний результат.

- У «Динамо» було мало ударів, але кращий показник володіння м'ячем, а футболісти «Наполі» навпаки більше били по воротах...

- У них були удари, але я б не сказав, що якісь небезпечні. Били або по центру, коли Рудько ловив, або після виходів один на один - їх було пару на початку гри, коли ми не розібралися. Але тоді Артур врятував. А особливо небезпечних моментів я не пригадаю. Так, били більше, але вони ж грали вдома.

- Рудько сьогодні добре відіграв?

- Він відчуває впевненість і довіру, ось її і виправдовує. Можна його лише привітати з такою грою.

- Прокоментуйте слова президента про те, що деякі футболісти в команді втратили мотивацію. Як ви це сприйняли?

- Є президент і тренерський штаб, напевно, вони мають якісь плани на зимову перерву. На когось, можливо, не розраховують уже, але таке футбольне життя. Такі питання потрібно ставити президенту і тренерському штабу. Я не знаю що відповісти.

- А слова про те, що потрібно почистити команду, на вас якось вплинули?

- Напевно ні. Я б не сказав, що це якось впливає. Ми сюди їхали за перемогою, але не вийшло. Хотіли зробити подарунок президенту у вигляді перемоги. У такий важкий час, в тій ситуації, в якій знаходиться наша країна і чемпіонат України, він робить усе можливе, щоб команда була на плаву. Велике йому спасибі за це. Повторюся, хотіли зробити подарунок, але не вийшло. Гадаю, сьогоднішня гра його не засмутила. Тепер будемо робити все можливе, щоб наздогнати в чемпіонаті «Шахтар», і будемо налаштовуватися на це.

*фото А. Лукацького

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер