Сергій Рибалка та Владислав Калитвинцев зустрілися з юними вболівальниками

Сергій Рибалка та Владислав Калитвинцев зустрілися з юними вболівальниками

Кожного дня із завмиранням серця громадяни України стежать за, без перебільшення, фронтовими новинами з міст та селищ Донецької та Луганської областей. Кожен із українців, як може, намагається допомогти людям, які не за своєї волі були втягнуті у військовий конфлікт, які опинилися без даху над головою та без шматка хліба.

Футбольний клуб «Динамо» всіма своїми можливостями намагається допомогти українським військовим у зоні АТО, сприяє лікуванню поранених, надає гуманітарну допомогу біженцям.

Як раніше інформував офіційний сайт ФК «Динамо», у четвер, 21 серпня, на стадіоні «Динамо» імені Лобановського була запланована зустріч футболістів першої команди Сергія Рибалки та Владислава Калитвинцева з дітьми з Донецької та Луганської областей, які через відомі причини зараз проживають в одному з пансіонатів неподалік від Києва. Дітям були приготовлені екскурсійна та розважальна програма, багато цінних та приємних призів. Але, на жаль, через причини, що не залежать від ФК «Динамо», захід було перенесено на пізніший термін. Він обов'язково відбудеться, призи та подарунки нікуди не поділися, як і бажання у гравців «Динамо» зустрітися з юними шанувальниками футболу.

А зараз пропонуємо до вашої уваги репортаж про зустріч Сергія Рибалки та Владислава Калитвинцева з київськими школярами та студентами.

* * *

У четвер, 21 серпня, двоє гравців київського «Динамо», Владислав Калитвинцев та Сергій Рибалка, зустрілися з юними вболівальниками у рамках програми «Разом до перемоги!». Ця зустріч, яку влаштував офіційний Фан-клуб ФК «Динамо» Київ, мала трохи незвичний формат.

Зібравшись у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, футболісти разом із дітлахами вирушили на оглядову екскурсію стадіоном. Зупинившись біля поля, гравці відповіли на запитання вболівальників. Питання лунали найрізноманітніші, проте Сергій та Владислав відповіли на всі без винятку. Діалог вівся у форматі звичайної дружньої розмови, вболівальники могли на рівних спілкуватися зі своїми кумирами.

Після цього всі присутні перейшли до приміщення Фан-клубу. Там діти побачили вражаючу колекцію ігрових футболок та шаликів із символікою різноманітних футбольних клубів світу. Ця колекція вразила й Сергія з Владиславом, а коли вони дізналися, що деякі з їхніх партнерів уже презентували Фан-клубу свої футболки, то пообіцяли доповнити колекцію й футболками зі своїми прізвищами на спинах.

Ще одним подарунком для юних уболівальників став виступ спеціально запрошених футбольних фристайлерів. Свою майстерність володіння м’ячем продемонстрували чемпіон та віце-чемпіон України з футбольного фрістайлу Олексій Журахівський та Андрій Акрітов, які представляють команду UkrFreestyle, а також чемпіон Канади Хайме Бруно.

Слідом за професіоналами фрістайлу, за справу взялися й динамівці Сергій Рибалка та Владислав Калитвинцев, для яких також не склало труднощів уміло вправлятися із м’ячем у повітрі. Проте, звичайно, в арсеналі чемпіонів із фрістайлу було більше різноманітних трюків. Продемонструвавши свої навички, вони влаштували невеличкий майстер-клас для бажаючих спробувати свої сили. Такими виявилися наймолодші вболівальники, які за свою сміливість отримали від гравців динамівські шалики.

Та без подарунків не залишився жоден із уболівальників, які завітали на цю зустріч. Окрім подарунків від футбольного клубу «Динамо», всі бажаючі отримали автографи та фото з гравцями, а завершився захід спільним фото всіх учасників зустрічі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер