Сергій РИБАЛКА: «Тепер ми з Ритою офіційно чоловік та дружина!»

Сергій РИБАЛКА: «Тепер ми з Ритою офіційно чоловік та дружина!»

4-го серпня футболіст пов'язав себе узами шлюбу з Маргаритою Захаренковою. Обраниця динамівця тривалий час була учасницею музичного гурту «Арктика», а також солісткою групи «AmsteRdam».

- Поки ми просто розписалися, без урочистої церемонії, у колі близьких родичів, – розповів Сергій. – Були її батьки, сестра, бабуся, мої батьки... Тепер ми офіційно чоловік та дружина. Із Ритою разом уже доволі довго, кохаємо один одного, довіряємо. У стосунках усе гаразд, тому вирішили, що вже прийшов час зробити крок уперед та перейти на більш серйозний рівень. Сподіваюся, в нашій новоствореній сім'ї й надалі все буде добре.

- Як ви познайомилися?

- Це сталося понад півтора роки тому, коли я грав у чеському «Словані». Познайомилися через Інтернет, у соціальній мережі Інстаграм. Вирішили поговорити по скайпу, з'явилася симпатія, після тривалого спілкування я запросив Риту в гості до Чехії. Вона приїхала 14-го лютого, саме на День закоханих, ми зустрілися, поспілкувалися особисто, виникла ще більша симпатія. Так ми стали більш тісно та близько спілкуватися, почали зустрічатися, зрозуміли, що все серйозно. З того часу ми разом.



- Рита продовжує кар'єру співачки?

- Уже ні. Коли вона приїжджала до Чехії, у неї була своя група «AmsteRdam», в якій вона була солісткою, а до цього співала в групі «Арктика». Але я сказав, що не бачу в цьому сенсу, адже я постійно в роз'їздах, ще й майбутньої дружини ніколи не буде вдома. Тому вона кинула свою роботу та захоплення, а зараз зосереджена на нашій родині й наших стосунках.

- Плануєте весільну церемонію?

- Так, готуємося до неї. Спробуємо знайти день, коли змогла би прийти вся команда, близькі люди, коли буде можливість влаштувати невелике святкування та зіграти весілля. Моя дружина цього дуже хотіла, й ми обов'язково так зробимо.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер