Сергій РИБАЛКА: «Все змінило вилучення...»

Сергій РИБАЛКА: «Все змінило вилучення...»

- Важкий початок матчу став визначальним чинником у підсумковій перемозі «Фіорентини»?

- Суперник добре розпочав, створював моменти, й нам нічого не вдавалося йому протиставити. Потім, начебто, заспокоїлися, взяли м'яч під контроль та часом володіли ініціативою. Але вилучення все змінило. В останні десять хвилин матчу була надія звести рахунок до 1:1. Не склалося...

- М'яч у «Динамо» взагалі не тримався, мабуть, уперше в сезоні такого малого відсотка володіння м'ячем ще не було. Із чим це пов'язуєте?

- Навіть не знаю. Ми пресингували, відходили на свою половину поля. Напевно, «Фіорентина» нас змусила так діяти. Це гарна команда, з технічними гравцями. Вважаю, пресинг нам вдавався, коли ми йшли на суперника, м'яч просто вибивався вперед.

- Сьогодні складно оцінювати загалом гру «Динамо». Були перші 70 хвилин матчу та 20 завершальних...

- Думаю, в Києві ми мали вигравати 1:0 або 2:0. Прикро, що так закінчилося. Тепер потрібно забути цю гру та переключатися на чемпіонат України. Хочеться подякувати вболівальникам, які так гаряче нас підтримували, й вибачитися перед ними за сьогоднішню гру.

- Після гри з «Фіорентиною» самооцінка у гравців «Динамо» не впала?

- Не варто недооцінювати нашого суперника. Моменти вони створювали, але щоб нас «возили», так такого не було. Грали гідно, але не завжди їх пресингували. Притиснулися до воріт, даючи «Фіорентині» контролювати гру.

- У тому, що рахунок не став великим, заслуга Шовковського...

- Він багато рятував, підказував нам. Це дуже хороший воротар, наш капітан.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер