Сергій РИБАЛКА: «Вважаю, що в першому епізоді взагалі не було червоної картки»

Сергій РИБАЛКА: «Вважаю, що в першому епізоді взагалі не було червоної картки»

- Сергію, в першому офіційному матчі в році вистачало негативних моментів, як ніби команда потрапила під холодний душ...

- Негативний момент – це два вилучення, можна сказати, непотрібних. Вважаю, що в першому епізоді взагалі не було червоної картки. Але не хотілося б зараз зачіпати суддівство. Так вже вийшло... В принципі, ми контролювали гру, після того як забили. Прикра поразка. Але вважаю, що в наших силах все виправити, обіграти в Києві цю команду і довести, що ми гідні пройти далі. Хочеться, щоб вболівальники прийшли на гру, підтримали нас.  

- Які тактичні перестановки довелося зробити, коли команда залишилася удев'ятьох?

- Звичайно, удев'ятьох важко було грати. Тренери попросили нас грати у дві лінії й швидше переміщатися. У них вже пішли суцільні подачі в штрафну, і нам потрібно було стримати ці навіси. Як бачите, трошки не вийшло, не втримали... Але нічого, в Києві постараємося все виправити, нехай тільки вболівальники прийдуть нас підтримати. Думаю, з їх підтримкою все буде нормально.

- Можливо, коли пропускали голи, не вистачало такого гравця, як Євген Хачеріді?

- Це вже тренерське рішення. Звичайно, коли Женя вийшов, стало трохи легше. Коли ми вже поставили п'ять захисників, перекривали фланги. Тому коли він вийшов, стало надійніше біля наших воріт, він вигравав другий поверх. Можливо, треба було раніше випускати Женю. Але це тренерське рішення.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер