Сергій Сидорчук – Favbet гравець березня!

Сергій Сидорчук – Favbet гравець березня!

Цього місяця динамівці провели 6 офіційних поєдинків – три у Favbet Лізі, два в Лізі Європи та один у розіграші національного Кубка. У національній першості «Динамо» здобуло три перемоги, причому всі – з «сухим» рахунком (3:0 над «Минаєм», 2:0 над «Зорею» та 3:0 над «Рухом»), завдяки чому зміцнило своє лідерство в турнірній таблиці. У Лізі Європи кияни поступилися іспанському «Вільярреалу» в 1/8 фіналу (0:2 вдома та 0:2 у гостях), а в національному Кубку в серії пенальті здолали непоступливий «Колос» (основний час – 0:0).

За підсумками післяматчевих опитувань в нашому офіційному Telegram-каналі найбільше голосів набрали п'ятеро гравців, які й були номіновані на звання найкращого футболіста березня: Денис Бойко, Сергій Сидорчук, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський і Микола Шапаренко.

У підсумковому голосуванні за найкращого гравця київського «Динамо» в березні взяли участь понад чотири тисячі респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів – 39% – за капітана команди Сергія Сидорчука. На рахунку хавбека – два забиті голи (у ворота «Миная» та «Зорі»), а також результативна передача в матчі з луганцями.

Топ-5 гравців «Динамо» в березні за версією вболівальників:

1. Сергій Сидорчук - 39%

2-3. Віталій Буяльський - 21%

2-3. Микола Шапаренко - 21%

4. Олександр Караваєв - 14%

5. Денис Бойко - 5%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер