Сергій СИДОРЧУК: «Ми повністю виконали установку на гру»

Сергій СИДОРЧУК: «Ми повністю виконали установку на гру»

- Сергію, ви сьогодні були на полі одним із найкращих, якщо не найкращим. Причина такої гри в довірі тренера?

- Довіра тренера відчувається, але я не вважаю, що я сьогодні був найкращим на полі, вся команда добре зіграла. Ми повністю виконали установку на гру.

- Сьогодні «Динамо» переграло суперника, особливо в середині поля. Чи легко давалася гра проти «Стяуа»?

- «Стяуа» – хороша команда, граюча. Нас попереджали перед матчем, що вони добре взаємодіють у центрі поля, в них багато гравців задіяні в центрі, тому нам потрібно було зіграти компактніше. Гадаю, нам це вдалося.

- З кожним матчем у «Динамо» все краще проявляється розуміння гравцями один одного, особливо це було видно в епізоді з другим голом, коли ви віддали класний пас на Ленса... Ви почали набагато краще відчувати партнерів?

- Важко так сказати, чи набагато краще. Думаю, все йшло від того, як розвивалася атака. В тому епізоді логічно було зіграти саме так, як я зіграв. Не тому, що я Джермейна почав відчувати краще. Просто атака так розвивалася, тому я віддав цю передачу.

- Ви вже можете вважати себе гравцем основного складу?

- Я вважаю, в «Динамо» ніхто не може так про себе казати. Тому потрібно доводити свій рівень у кожній грі. Тим паче, знаючи нашого тренера, адже він визначає склад, виходячи з того, хто краще працює на тренуваннях. Тому нам розслаблятися не можна.

- Коли вас замінили, вам щось сказав Рауль Ріанчо. Він похвалив вас?

- Він похвалив мене, сказав російською «молодець, добре відпрацював».

- Сьогодні все ж таки не вдалося втримати суху перемогу. Позначився синдром останніх хвилин?

- Ні, це не синдром. Синдром у нас – це те, що ми постійно пропускаємо голи зі стандартних положень. Це наш найбільший мінус. Будемо працювати над цим.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер