Сергій СИДОРЧУК: «На другому зборі будемо, напевно, відпрацьовувати командні дії на полі»

Сергій СИДОРЧУК: «На другому зборі будемо, напевно, відпрацьовувати командні дії на полі»

- Чи достатньо було чотирьох днів між зборами, щоб перепочити та набратися сил перед заключним етапом підготовки?

- Як на мене, цілком. Звичайно, скучив за рідними, й двох-трьох днів було би більш ніж достатньо. Дали чотири, тож зміг довше побути з родиною, з дружиною.

- Взимку ти одружився. Наскільки важко саме зараз було залишати дружину вдома на такий тривалий час?

- Якщо чесно, для мене після того, як у паспорті з’явився штамп, нічого не змінилося. Це більше для дружини, аби вона жила зі мною не на пташиних правах. А загалом, нічого не змінилося – так само сильно сумую за нею.

- Деякі клуби на збори їздять разом із сім'ями – дружинами, дітьми. Як вважаєш, їхня присутність не завадила би цілеспрямовано готуватися до сезону?

- Я вважаю, що в нас була достатньо велика відпустка. Але відпочинок не має перетинатися з роботою. Дай боже, виграємо чемпіонство, й улітку всією командою з родинами поїдемо кудись відпочивати (посміхається).

- На першому зборі ви більше працювали над набором фізичних кондицій. Чи зміниться спрямованість тренувальних занять на другому підготовчому етапі?

- Скоріше за все, так. Зараз уже буде більше тактичних занять. Якщо під час ігор на першому зборі головним було набігати більший кілометраж за відведений час, то зараз будемо, напевно, відпрацьовувати командні дії на полі.

- Як пройшло знайомство з новачком команди Віторіну Антунешом? Чи було його представлення перед командою?

- Сьогодні зранку на зібранні тренерський штаб представив нам Віторіну. До того ж, ми були вже з ним знайомі, щоправда заочно, адже на попередніх зимових зборах грали з «Малагою», й уже тоді звернули на нього увагу.

- Яке враження він справив за першими тренуваннями?

- Поки рано ще оцінювати. Головне, що він буде показувати в іграх. А за тренуваннями видно, що сміливо йде в боротьбу, із м’ячем непогано працює.

- Якщо оцінювати період підготовки до сезону загалом, що найскладніше для футболістів?

- Напевно, коли доводиться працювати без м’яча, виконувати бігову роботу. Але цей компонент у нас зведений до мінімуму – загалом, більшість вправ ми виконуємо із м’ячами. Тому навіть психологічно навантаження легше переносяться.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер