Сергій Сидорчук – найкращий гравець матчу з «Дніпром-1»

Сергій Сидорчук – найкращий гравець матчу з «Дніпром-1»

Підбиваємо підсумки опитування щодо найкращого гравця команди в матчі 21-го туру Favbet Ліги «Динамо» – «Дніпро-1», який відбувся минулої суботи, 10 квітня, і завершився перемогою киян із рахунком 2:0.

У голосуванні взяли участь понад три тисячі респондентів, які віддали найбільшу кількість своїх голосів (41%) за капітана нашої команди – Сергія Сидорчука. 29-річний хавбек вийшов у стартовому складі киян і провів на полі весь матч, відзначившись другим для «Динамо» забитим голом у ворота дніпрян. Це третій м'яч Сергія Сидорчука в поточному сезоні чемпіонату України та загалом 15-й в УПЛ.

Друге місце вболівальники віддали Віталію Миколенку (37%), який відкрив рахунок у матчі. Також до п'ятірки найкращих увійшли Олександр Тимчик (9%), котрий з'явився у стартовому складі «Динамо» на офіційну гру вперше за 7 місяців, Микола Шапаренко (5%) та Олександр Караваєв (3%).

Топ-5 гравців «Динамо» в матчі з «Дніпром-1» на думку вболівальників:

1. Сидорчук – 41%

2. Миколенко – 37%

3. Тимчик – 9%

4. Шапаренко – 5%

5. Караваєв – 3%

Підписуйтесь на офіційний Telegram-канал «Динамо» та будьте в курсі всіх клубних новин! Оперативно дізнавайтеся про результати матчів, читайте коментарі тренерів та гравців! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер