Сергій СИДОРЧУК зустрівся зі студентами Київського коледжу зв'язку

Сергій СИДОРЧУК зустрівся зі студентами Київського коледжу зв'язку

Студенти зібралися на зустріч із футболістом київського «Динамо» та збірної України Сергієм Сидорчуком, яка була організована Фан-клубом «Динамо». Більшість учнів цього престижного закладу є давніми шанувальниками «біло-синіх», а нещодавно створили фан-куточок, присвячений нашій команді.

Саме з його відвідин розпочався візит Сергія Сидорчука до коледжу. Подивившись усі експонати, динамівець висловив захоплення, після чого почав безпосереднє спілкування зі студентами.

Спочатку керівник Фан-клубу Сергій Михайленко коротко представив футболіста, розповівши його біографію.

Питання від присутніх лунали найрізноманітніші, й Сергій відповів на всі без винятку. Більшість стосувалася безпосередньо футболу, командних справ, турнірних завдань у Лізі Європи та чемпіонаті України, майбутнього матчу збірної України проти Іспанії.

Також Сергій згадав своє дитинство та перебування в запорізькому «Металурзі», розповів про цілі на майбутнє. Присутні дізналися, що головний балагур у команді Євген Хачеріді, улюблена команда Сергія – «Ліверпуль», хоча останнім часом подобається чемпіонат Німеччини, а улюблений серіал динамівця «Втеча». Ще серед своїх захоплень футболіст відзначив читання книг. Улюблена страва, приготована дружиною Анною – борщ, а у виконанні мами – котлети та холодець.

Діалог проводився у форматі звичайної дружньої бесіди, студенти могли на рівних спілкуватися зі своїм кумиром.

Відзначимо, що Сидорчук до кожного звертався особисто, приділяючи увагу та даючи можливість відчути себе винятковим. А автор найцікавішого запитання з рук Сергія отримав футболку збірної України. Питання лунало так: «Ви додасте мене в друзі Вконтакте?», й викликав загальний сміх у залі.

Окрім подарунка від Фан-клубу «Динамо» у вигляді динамівської футболки, яку було вручено ВНЗ, усі бажаючі отримали журнали «Динамо Київ». А завершилася зустріч дружньою фотосесією.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер