Сергій Солдатов: «По грі «Динамо» виграло заслужено, клас є клас»

Сергій Солдатов: «По грі «Динамо» виграло заслужено, клас є клас»

- 5:0, звичайно, це занадто. Плюс, це непотрібне вилучення, яке вигадали судді. Допомагати «Динамо» вилученням... Я футболістам своїм подякував за самовіддачу, які намагалися та не боялися грати у футбол. А «Динамо» можу побажати лише успіхів. Рахунок ми забули, вийшовши з роздягальні, вже готуємося до наступного матчу. По грі «Динамо» виграло заслужено, нічого не поробиш, клас є клас.

- На ваш погляд, чи готова «Оболонь-Бровар» грати у Прем'єр-лізі?

- У нас завдань немає по вищій лізі. Якщо ви бачили, як команда посилилася у цьому році, після виходу з другої ліги, яка може бути вища ліга? Звичайно, ми до цього не готові. Зараз граємо в першій лізі та приносимо задоволення своїм уболівальникам.

- Чому сьогодні не вдалося нав'язати боротьбу?

- Сьогодні ми грали з учасником Лігт чемпіонів, із чемпіоном України. Важко конкурувати з «Шахтарем» та «Динамо» команді, яка лише вийшла з другої ліги. Ми суто український проект, у нас усі вітчизняні футболісти. Один гравець нашого суперника коштує більше, ніж уся наша команда. Можливо, якби кубок складався з однієї гри, ажіотаж та інтерес до неї був би вищим. Були б і сюрпризи, але не у грі з «Динамо». Наші футболісти виходили, ми не боялися грати у футбол. Розуміли, що потрібно відігруватися. Спробували зробити це, але не вдалося.

- Ви зробили зауваження по суддівству, як його оціните загалом?

- У першій лізі є судді, які не відповідають необхідній кваліфікації. Роблять помилки в обидві сторони. Сьогодні, як на мене, суддівська бригада трохи побоювалася образити «Динамо». Або в іншому матчі образити «Шахтар», брендів нашого футболу. Другу жовту Продану можна було й не давати. Буває, помиляється суддя, й у них усе добре. А в командах із посади знімають тренера, гравці не отримують преміальні, іноді травмуються. Нам це не подобається. Але є судді, які працюють якісно.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер