Сергію Балтачі – 65! Привітання від Ігоря Суркіса

Сергію Балтачі – 65! Привітання від Ігоря Суркіса

Сьогодні 65-річний ювілей відзначає захисник київського «Динамо» 80-х років Сергій Балтача. Від імені нашого клубу ювіляра привітав президент ФК «Динамо» Київ Ігор Суркіс.

Шановний Сергію Павловичу!

Цього святкового дня Ви прийматимете вітання з Англії, Шотландії, рідної України та всієї Європи. Скрізь, де знають і шанують динамівську футбольну школу, Ваше ім’я звучить славетно та гордо. ФК «Динамо» Київ також приєднується до найщиріших вітань і найкращих побажань. Для нас Ви завжди лишатиметеся справжнім динамівцем, улюбленцем уболівальників, одним із важливих «гвинтиків» видатної команди Валерія Лобановського 80-х років.

На футбольному полі Ви уособлювали надійність, спортивну хоробрість, самовіддачу, витривалість і незламність. Понад десять років у складі «Динамо» залишалися королем повітря та стовпом оборони команди, заслужено виборовши по чотири чемпіонські титули та Кубки СРСР, а також ставши володарем Кубка кубків УЄФА у складі нашого клубу.

Видатні ігрові та лідерські якості завжди доповнювали Ваші людські чесноти – порядність, доброта, справедливість, готовність підтримати та прийти на допомогу, високий рівень культури та моральності.

На світовій спортивній арені Ви заявили про український футбол, завоювавши золоті медалі молодіжних чемпіонатів Європи і світу та ставши віце-чемпіоном європейського континенту та призером Олімпіади. Продовжуєте гордо нести український стяг і зараз, працюючи в тренерській професії у дружній Великій Британії. Залишаєтеся патріотом нашої держави та підтримуєте позитивний імідж України за кордоном.

Дозвольте висловити Вам подяку за професіоналізм і відданість футболу та рідній країні. Хочу побажати Вам миру в Україні, великої української Перемоги, міцного здоров'я, злагоди в родині, натхнення та професійних успіхів!

З повагою,

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер