Сергію Федорову – 49. Вітаємо!

Сергію Федорову – 49. Вітаємо!

Сьогодні свій 49-й день народження святкує багаторазовий чемпіон та володар Кубка України у складі «Динамо», а нині асистент головного тренера першої команди «біло-синіх» Сергій Федоров.

Майбутній динамівець є корінним киянином, з юних літ у динамівській обоймі. Із юних років вирізнявся на полі чіпкістю, непоступливістю, надійністю. Після дублюючого складу «Динамо» набирався досвіду в інших командах, а в 1997-му повернувся до рідних пенатів і виступав за «біло-синіх» до 2008 року, ставши шість разів чемпіоном України та чотири рази завоювавши національний Кубок.

Після завершення ігрової кар'єри ступив на тренерську стезю. Починав у кропивницькій «Зірці», після чого повернувся до «Динамо», подолавши шлях від Академії до першої команди. Наразі Сергій Владиславович є асистентом головного тренера, відповідаючи передовсім за роботу із захисниками та передаючи їм свій багатий досвід.

У цей святковий день бажаємо імениннику міцного здоров’я, досягнення поставлених цілей як у тренерській кар’єрі, так і в повсякденному житті, сімейного затишку і, звичайно, Перемоги над агресором у кровопролитній війні й повернення до мирного життя без обстрілів та тривог у незалежній Україні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер