Сергію Шматоваленку – 55! Привітання від Ігоря Суркіса

Сергію Шматоваленку – 55! Привітання від Ігоря Суркіса

Сьогодні, 27 січня, 55-річний ювілей відзначає видатний захисник «Динамо» 90-х років, а в подальшому – багаторічний тренер нашого клубу Сергій Сергійович Шматоваленко!

Від імені ФК «Динамо» Київ іменинника привітав президент клубу Ігор Суркіс.

Шановний Сергію Сергійовичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого ювілею! Футбольні вболівальники зі стажем пам’ятають Вас як самовідданого, непоступливого та майстерного захисника, який завжди працював на благо колективу та був частиною переможних вершин видатної команди «Динамо» 90-х років.

Небагатьом гравцям вдається протриматися в команді, яка ставить перед собою лише найвищі завдання, понад десятиріччя. Ви ж прожили разом із «Динамо» цілу епоху, гідно впоравшись із випробуваннями переходу від радянського футболу до перших змагань незалежної України.

Дозвольте висловити Вам окремі слова подяки за роботу на тренерському містку, якій ви присвятили в «Динамо» майже два десятиліття. Ваш неоціненний ігровий досвід, мудрість, справедливість і справжній професіоналізм знайшли своє втілення у вихованні багатьох нових поколінь футболістів, які завдяки Вам мають за приклад істинні динамівські цінності, дух і характер.

Бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, сил, енергії та натхнення, талановитих підопічних і лише переможних звершень у тренерській кар’єрі та на життєвому шляху!

З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер