Сергію Сидорчуку - 32. Вітаємо!

Сергію Сидорчуку - 32. Вітаємо!

Сьогодні, 2 травня, свій 32-й День народження святкує капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук.

Сергій був представлений як новачок нашої команди 21 грудня 2012 року, перейшовши з запорізького «Металурга». 10-березня 2013-го року Сидорчук дебютував на наш клуб в офіційних матчах у грі проти «Волині», а 11 серпня 2013-го року йому вдалося відзначитися дебютним м'ячем у складі «біло-синіх», поклавши гол-красень у ворота «Чорноморця».10 вересня 2017-го року він вперше вивів команду на поле з капітанською пов'язкою - сталося це у матчі 8-го туру чемпіонату України проти «Олександрії» (3:0).

Разом із «Динамо» Сидорчук 3 рази став чемпіоном України, по стільки ж разів виграв національний Кубок та Суперкубок країни.

За збірну України дебютував 9 жовтня 2014 року у матчі відбору на Євро-2016 проти збірної країни, чию назву не хочеться називати вголос. Та гра закінчилася перемогою України з рахунком 2:0, у ній Сергій забив свій перший м'яч за національну команду.

Зі святом, Динамівець! Міцного здоров'я, родинного щастя, затишку, благополуччя, дитячих посмішок, перемог із Динамо та головне - Перемоги України над російським агресором!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер