Серхі Бархуан: «Після цієї перемоги у «Барси» розпочнеться підйом»

Серхі Бархуан: «Після цієї перемоги у «Барси» розпочнеться підйом»

Виконувач обов'язків головного тренера «Барселони» підбив підсумок зустрічі з «Динамо» на «Олімпійському» під час післяматчевої прес-конференції.

- На установці перед грою я сказав своїм гравцям, як справжній кулес, що це дуже важливий матч для нашого клубу. У нас багато молодих хлопців із кантери у складі, але вони мене зрозуміли і сьогодні зіграли як справжні професіонали.

Сьогодні ми всі маємо пишатися нашим клубом, бути єдиним сильним цілим. За умови перемоги, наша подальша доля в групі залежала б тільки від нас самих. І ми це зробили. Що б не трапилося на полі, я хотів, аби ми в роздягальні подивилися один одному в очі і знали, що ми зробимо все, що нам під силу.

У результаті ми досягли позитивного результату, але цей настрій був найважливішим. Це те, як я мотивував гравців, адже ми всі знали, що цього сезону ми ще не перемагали на виїзді. І сьогодні нарешті настав цей день.

Перед грою ви могли сказати, що гравці виглядають надто напруженими, скутими. Але зараз, коли я зайшов у роздягальню, я побачив, що їхні обличчя змінилися. Я вірю в їхню роботу. Тепер після цієї успішної гри нам потрібно продовжувати цей переможний шлях. Подивимося, як ми зіграємо у наступному матчі. Але ця перемога допоможе нам працювати продуктивніше, а гравцям краще сприймати мої слова.

Сьогодні було непросто, оскільки команда тільки виходить із важкого періоду, пов'язаного з безліччю травм основних гравців. Але ми зіграли добре, нам вдалося певною мірою нейтралізувати гру суперника, чим ми можемо бути задоволені. Ми повинні рухатись далі і вірити в те, що ми робимо. Я вірю, що після цієї перемоги у «Барси» розпочнеться підйом. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер