Серія пенальті: Ісаченко vs уболівальники та Мілевський: конкурс від «Фаворит Спорт» та «Динамо»

Серія пенальті: Ісаченко vs уболівальники та Мілевський: конкурс від «Фаворит Спорт» та «Динамо»

Конкурс із пробиття одинадцятиметрових ударів уперше був проведений ще минулого сезону та вже став традиційним.

Уболівальники та шанувальники футболу вже пробивали з 11-метрової позначки наближеному до основи «Динамо» голкіперу Володимиру Маханькову, пробували свої сили проти воротарів юнацької команди «Динамо» Валентина Моргуна та Руслана Нещерета. Потім два рази учасники перевірили реакцію голкіпера команди «Динамо» U15 Дмитра Косача,  позмагалися з воротарем академічної групи «Динамо» U16 Андрієм Кочергою та голкіпером «Динамо» U15 Назаром ГринчукомЦього разу настав час виявити, хто сильніший у дуелі з іще одним голкіпером академічної групи «Динамо» Богданом Ісаченком.

У конкурсі взяли участь четверо щасливчиків: переможці конкурсу, що проводився на офіційній сторінці ФК «Динамо» (Київ) у соціальній мережі Фейсбук Станіслав Олег та Володимир, а також Богдан та Олег від компанії «Фаворит Спорт».

Цього разу разом із конкурсантами на полі НСК «Олімпійський» з’явився спеціальний зірковий гість – екс-нападник «Динамо» (Київ) та збірної України, чемпіон Білорусі у складі «Динамо» (Брест) Артем Мілевський. Свій пенальті він забив лише із другої спроби.

- Для мене велика честь відбити пенальті від такого гравця, як Артем Мілевський, який нещодавно став чемпіоном Білорусі, - зізнався після конкурсу Богдан Ісаченко. – Знав, що він битиме по центру, адже пам’ятав його відомий удар на чемпіонаті світу. Другий м’яч він здорово спрямував у кут, я не вгадав, але в підсумку залишився задоволений. 50 на 50 – хороший результат.

Пенальті від аматорів завдали приємних труднощів динамівському воротарю, а переможцем серії став гравець однієї з броварських футбольних шкіл Олег, який влучив з обох спроб.

- Збулася моя давня мрія, - не приховував радості переможець. - Щоразу, дивлячись матчі «Динамо» на «Олімпійському», звісно, подумки уявляв себе на місці футболістів. Це неймовірні відчуття, коли виходиш на поле, бачиш величезні трибуни, емоції просто зашкалюють. А ще й забити два пенальті – узагалі немає слів. Зустрівся поглядом із воротарем, неймовірно хвилювався, але пощастило.

Відзначимо, що всі учасники отримали незабутні емоції та пам’ятні й заохочувальні призи від «Фаворит Спорт» та «Динамо». Наступний конкурс «Щасливий пенальті» відбудеться вже наступного календарного року у весняній частині сезону.

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер