Серія пенальті: КОСАЧ vs уболівальники: конкурс від «Фаворит Спорт» та «Динамо»

Серія пенальті: КОСАЧ vs уболівальники: конкурс від «Фаворит Спорт» та «Динамо»

Конкурс із пробиття одинадцятиметрових ударів «Щасливий пенальті» вперше був проведений ще минулого сезону та вже став традиційним.

Уболівальники та шанувальники футболу вже пробивали з 11-метрової позначки наближеному до основи «Динамо» голкіперу Володимиру Маханькову, пробували свої сили проти воротарів юнацької команди «Динамо» Валентина Моргуна та Руслана Нещерета. А в неділю нові учасники перевірили реакцію голкіпера команди «Динамо» U15 Дмитра Косача, який уже вдруге бере участь у розіграші (минулого разу – під час домашнього матчу з СК «Дніпро-1»).

У конкурсі взяли участь четверо щасливчиків: переможці конкурсу від групи «Динамо» в соціальній мережі Фейсбук Максим Каркуцієв та Сергій Старушкевич, а також учасники програми лояльності компанії «Фаворит Спорт» Іван Рипінський та Олександр.

Пенальті від аматорів створили приємні труднощі для динамівського воротаря, а за результатами пробиття було визначено переможця. Ним став Сергій Старушкевич, який реалізував два пенальті.

- Це чудовий захід, був дуже щасливий, коли на нього потрапив, - зізнався задоволений переможець. – Це вийшло зробити через Фейсбук, оскільки я підписався на сторінки «Динамо» та «Фаворит Спорт» і написав, що заб’ю пенальті. Вишло, що забив два (посміхається). Емоції просто зашкалюють! Для мене це дуже приємно, адже я теж граю у футбол, сам голкіпер. Радий перемогти та отримати призи: шарф, м’яч, динамівську футболку. Обов’язково піду в ній на наступний матч – із «Копенгагеном» у Лізі Європи.

Відзначимо, що всі учасники отримали незабутні емоції та пам’ятні й заохочувальні призи від «Фаворит Спорт» та «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер