Серія пенальті: НЕЩЕРЕТ vs уболівальники: конкурс від «Фаворит Спорт» та «Динамо»

Серія пенальті: НЕЩЕРЕТ vs уболівальники: конкурс від «Фаворит Спорт» та «Динамо»

Конкурс із пробиття одинадцятиметрових ударів «Щасливий пенальті» вперше був проведений ще минулого сезону та вже став традиційним.

Уболівальники та шанувальники футболу вже пробивали з 11-метрової позначки наближеному до основи «Динамо» голкіперу Володимиру Маханькову, пробували свої сили проти воротаря юнацької команди «Динамо» Валентина Моргуна. А в суботу нові учасники перевірили реакцію третього голкіпера основної команди Руслана Нещерета.

У конкурсі взяли участь четверо щасливчиків: від програми лояльності компанії «Фаворит Спорт» Олександр Кононенко та Олександр Губчик та переможці конкурсу від групи «Динамо» в соціальній мережі Фейсбук Кирило Нестерук і Гліб Попов.

Удар у дев’ятку, м'яч по кутах воріт у притирку до стійки - усі ці одинадцятиметрові від аматорів створили приємні труднощі для динамівського воротаря, а за результатами пробиття були визначені переможці.

Відзначимо, що всі учасники отримали незабутні емоції та пам’ятні і заохочувальні призи від «Фаворит Спорт» та «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер