»Щасливий пенальті» та новий фан-сектор на «Олімпійському» від Favorit Sport

»Щасливий пенальті» та новий фан-сектор на «Олімпійському» від Favorit Sport

Учасники конкурсу "Щасливий пенальті" цього разу перевірили реакцію воротаря випускної групи Академії "Динамо" імені Валерія Лобановського Іларіона Тугая, який із літа тренується та виступає за "біло-синіх".

У конкурсі взяли участь четверо щасливчиків: Антон Горошко, Владислав Караман, Володимир Тітович і Сергій Борисенко.

Найвлучнішим після серії ударів із 11-метрової позначки виявився Антон Горошко з міста Лохвиця, який і став володарем головного призу - офіційного динамівського фан-боксу, що містить абонемент на матчі команди та декілька ексклюзивних переваг від київського "Динамо". Решта учасників конкурсу також не пішли з поля з порожніми руками - вони отримали гарантовані подарунки від "Динамо" та Favorit Sport. За словами голкіпера Іларіона Тугая, усі його опоненти завдавали хороших ударів.

"Неймовірні емоції! Дуже хвилювався, але дуже задоволений, що взяв участь", - сказав переможець конкурсу пенальтистів Антон Горошко.

"Неперевершено! Опинитися на полі такого великого стадіону, де було так багато перемог "Динамо" та збірної України, а також пройшов фінал Ліги чемпіонів, - це просто одна з мрій", - поділився враженнями Володимир Тітович.

Також на НСК "Олімпійський" спеціально до матчу з "Шахтарем" з'явився новий фан-сектор від Favorit Sport. Під час поєдинку на ньому за системою лотерії було розіграно десять теплих пледів, які вболівальники-переможці одразу ж використали за призначенням. До того ж, динамівські фани, котрі придбали квитки до 27-го сектору на НСК "Олімпійський", узяли участь у розіграші інших призів - м'ячів, кепок і футболок із автографами гравців "біло-синіх".

Окрім того, компанія Favorit Sport запропонувала всім, хто завітав на матч, обміняти дудки на фанатські шалики "Динамо". Цією пропозицією скористалися понад 100 вболівальників.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер