Мережа АЗС KLO – енергетичний спонсор ФК «Динамо» (Київ)!

Мережа АЗС KLO – енергетичний спонсор ФК «Динамо» (Київ)!

Ним стала компанія KLO – столична мережа АЗС, заснована в 1995 році.

Конференц-зал стадіону був практично заповнений представниками ЗМІ, причому не лише спортивних, а й журналістами профільних економічних видань.

Спілкувалися з пресою перший віце-президент «Динамо» Віталій Сівков, віце-президенти Олексій Паламарчук та Олексій Семененко, комерційний директор мережі АЗС КLО В'ячеслав Стешенко, а також директор компанії з маркетингу Денис Базанов.

Партнерська угода розрахована на сезон із опцією пролонгації. Вона буде взаємовигідною для обох сторін, а також для вболівальників «Динамо».

Насправді співпраця вже вступила в дію ще до офіційної презентації. Було відзначено, що КLО став «щасливим» спонсором для «Динамо», адже у формі з логотипом компанії «біло-сині» минулими вихідними виграли престижний трофей – Суперкубок України, який теж був присутнім на прес-конференції. 

Згідно з умовами угоди, футбольному клубу «Динамо» тепер не доведеться турбуватися про забезпечення паливом – весь клубний транспорт буде заправлятися на АЗС KLO.

Потурбувалися обидві сторони й про вболівальників – тепер кожен власник квитка на матч київського «Динамо» може розраховувати на знижку від компанії KLO. А особливо суттєвою буде знижка для власників сезонних абонементів.

Крім цього, відвідувачі заправок зможуть отримувати приємні бонуси від найтитулованішого клубу України – квитки на матчі, знижку на клубну атрибутику, клубний журнал. Детальнішу інформацію вболівальники зможуть дізнатися на офіційному сайті ФК «Динамо».

Шість заправок KLO стануть близькими для вболівальників нашої команди, які пересуваються на особистому транспорті, оскільки на цих заправках буде реалізовуватися офіційна клубна атрибутика.

Також у перервах домашніх матчів «Динамо» на «Олімпійському» клуб спільно зі своїм новим спонсором буде розігрувати цінні призи. Вболівальники отримають можливість спробувати себе в так званому «футбольному боулінгу». На лінії воріт буде встановлено кілька каністр з-під бензину, на яких написано кількість літрів. Учасник конкурсу повинен завдати удару по м'ячу та влучити в одну з каністр. Залежно від того, яка цифра буде зображена на цій каністрі, стільки літрів безкоштовного бензину від АЗС KLO отримає вболівальник.

Першими спробували себе в подібному випробуванні журналісти, й серед них виявилося багато переможців. А перед цим представники ЗМІ провели між собою товариський матч на стадіоні «Динамо». Тренували команди легендарні гравці нашого клубу, Володимир Федорович Мунтян та Володимир Васильович Безсонов, завдяки чому презентація нового спонсора вийшла як ніколи яскравою та вражаючою.

Можна не сумніватися, що такою буде й співпраця з нашим новим спонсором!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер