»Севастополь» – «Динамо». Початок матчу о18:00

»Севастополь» – «Динамо». Початок матчу о18:00

Після трьох турів «Севастополь» залишається єдиною командою, яка не пропустила жодного м’яча. «Динамо», яке колись славилося надійним захистом, одне з найгірших у лізі за цим показником. Зате прямо протилежна ситуація у сьогоднішніх суперників із забитими м’ячами – кияни тут у лідерах, а севастопольці пасуть задніх.

«Зламувати» редути господарів динамівці будуть без Мілевського, який у матчі з «Гентом» забив коліно. На відновлення Артему знадобиться не менше тижня. Не допоможе команді і Нінкович, який ушкодив задню поверхню стегна. Одна із родзинок складу «Динамо» – хто займе місце у воротах. Денис Бойко в останніх іграх показав упевнену гру, неодноразово рятував команду. Розраховує на шанс від головного тренера і Максим Коваль, який старанно тренувався весь тиждень із новими партнерами. У нападі основна надія на Андрія Шевченка. Отримавши капітанську пов’язку, Шева додав у результативності. В кожному з чотирьох матчів у нинішньому сезоні нападник відзначався забитим м’ячем.

Обслуговувати зустріч буде арбітр першої категорії Юрій Грисьо зі Львова. Займається суддівством з 1995-го року, а в 2000-му вийшов на професійний рівень, почавши обслуговувати поєдинки другої вітчизняної ліги. З 2008-го року залучається до обслуговування матчів Прем’єр-ліги. Допомагати головному рефері на лініях будуть асистенти арбітра національної категорії – Микола Васюта (Рівне) і Віталій Дем’яненко, який представляє Мукачеве. Функції резервного будуть покладені на арбітра національної категорії Олега Зубарєва зі Слов’янська.

Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі Перший національний. За текстовою трансляцією стежте на клубному сайті ФК «Динамо». Початок матчу о 18:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер