»Севастополь» – «Динамо». Початок матчу о 19:00

»Севастополь» – «Динамо». Початок матчу о 19:00

Після перемоги «Динамо» в 1/16 фіналу Кубка України над «Кримтеплицею» 1:0, волею жеребу в наступному раунді наші футболісти знову зустрінуться з представником півострова. Сьогодні на «Динамо» чекає матч із «Севастополем». Переможець протистояння виходить до чвертьфіналу турніру, матчі якого відбудуться 10-го листопада.

У нинішньому сезоні команди вже зустрічались у рамках чемпіонату України. Наприкінці липня зустріч у Сімферополі завершилася впевненою перемогою «Динамо» 3:0. До речі, на внутрішній арені це єдина перемога киян з великим рахунком із початку сезону. Той успіх не має вводити в оману динамівців. За попередні місяці кримчани набралися досвіду, до лідерів Левандовського, Дуляя, Агахови, які пройшли школу Ліги чемпіонів, підтягнулися молоді гравці. Для перемоги «Динамо» доведеться докласти чимало зусиль.

До Сімферополя підопічні Олега Лужного вилетіли вранці в день гри. Щоправда, сам наставник через застуду залишився вдома. Керувати діями гравців на «Локомотиві» будуть Валерій Зуєв та Михайло Михайлов. Прибувши до місцевого аеропорту о першій дня, команда вирушила відпочити до готелю, звідки за дві години до матчу поїде на стадіон.

Через ушкодження в матчі не візьмуть участі Андрій Шевченко, Гільєрме, Горан Попов, Андрій Несмачний, Олександр Шовковський. Почав тренуватися в загальній групі Айїла Юссуф, але потрібні фізичні кондиції нігерієць набере у кращому разі до наступної гри. Через велике навантаження, яке випало на Огнєна Вукоєвича в нинішньому сезоні (у матчах за клуб, збірну), тренери надали хорвату вихідний. Враховуючи кадрові проблеми, особливо в нападі (також через дискваліфікацію не допоможе команді Артем Мілевський), можливо, шанс показати себе отримають Роман Зозуля й Андре. Додамо, що через перебір попереджень у складі «Севастополя» не зможуть зіграти двоє основних футболістів – воротар Олександр Сокоренко і півзахисник Євген Бредун.

Обслуговувати зустріч буде арбітр першої категорії Володимир Головко з Дніпропетровська. Зайнятися суддівством Володимир вирішив у 1996 році, а на професійному рівні дебютував вже за три роки. До обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2010 року. Матчі за участю «Динамо» Головко в якості головного арбітра не обслуговував. У нинішньому сезоні рефері працював на чотирьох матчах Прем’єр-ліги, в яких виніс 13 попереджень і одного разу вилучив футболіста з поля. Допомагати Головку на лініях будуть асистенти арбітра національної категорії з Миколаєва – Ігор Пономаренко та Сергій Возняк.

Поєдинок 1/8 фіналу Датагруп-Кубок України «Севастополь» – «Динамо» відбудеться в середу, 27 жовтня, в Сімферополі на стадіоні РСК «Локомотив». Початок о 19:00. Пряму трансляцію матчу дивіться на телеканалі «Футбол», за текстовим коментарем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер