Семеро динамівців у збірній України

Семеро динамівців у збірній України

Наставник збірної України Юрій Калитвинцев оголосив список із 22-х гравців, викликаних для участі в міжнародному турнірі, який пройде 8-9 лютого на Кіпрі.

У числі інших – і семеро представників «Динамо», що робить представництво нашого клубу в національній команді найбільшим. Це захисник Тарас Михалик, півзахисники Олег Гусєв та Андрій Ярмоленко, нападники Артем Мілевський та Андрій Шевченко. Після тривалої паузи, пов'язаної з травмою та відновленням, знову в розташуванні збірної воротар Олександр Шовковский.

Черговий шанс дебютувати в головній команді країни отримав Артем Кравець. Для нападника це вже третій виклик від тренерів збірної, але зіграти в «жовто-синій» футболці національної команди Артему з різних причин поки що не вдавалося.

Зазначимо, що перший поєдинок на турнірі «жовто-сині» проведуть проти збірної Румунії. Він відбудеться 8-го лютого. Наступного дня, 9-го лютого, підопічні Юрія Калитвинцева, залежно від результату матчу напередодні, зіграють з кимось із пари Кіпр – Швеція.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер