Сезон 2007/2008: уболівальників стало менше

Сезон 2007/2008: уболівальників стало менше

У сезоні 2007/2008, на жаль, «Динамо» не підкорилось чемпіонське звання і Кубок України. Та й виступи в Лізі чемпіонів зовсім не порадували вболівальників славного клубу.

Тим не менше, інтерес вболівальників до матчів за участю «Динамо» не зникає. Минулого сезону чемпіонату України за участю киян відвідали 355140 людей, що в середньому 11838 людей на матчі (тут і надалі наводяться офіційні дані ПФЛ).

Це число майже на 50 тисяч менше, ніж торік. Можливо, незначний спад глядацького інтересу пов'язаний із невиразною грою «Динамо» в осінній частині сезону, коли «Динамо» провалило кампанію в Лізі чемпіонів і демонструвало невиразний футбол у чемпіонаті України. Але, думаємо своїм виступом у другій частині першості «біло-сині» повернули симпатії вболівальників, до останнього туру борючись із «Шахтарем» за найвищі місця і нагороди у вітчизняних турнірах.

Домашні матчі «Динамо» і надалі користуються меншою популярністю, аніж поєдинки на виїзді. 15 матчів на стадіоні «Динамо» зібрали 123740 глядачів (у середньому 8250 людей на матчі), у той час як на виїзді за поєдинками за участю команди спостерігало 231400 болельщиков (15427 на грі), що майже вдвічі більше.

Динамівці щиро сподіваються, що в подальшому матчі за їхньою участю стануть більш популярним дозвіллям для киян та гостей столиці, оскільки футбол – це, перш за все, гра для вболівальників. А ноу-хау клуба – відкриті для вболівальників тренування – покликані зблизити футболістів зі своїми відданими прихильниками, які підтримуватимуть своїх улюбленців – як на гребені перемог, так і в часи поразок.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер