Сезон розпочали з перемоги!

Сезон розпочали з перемоги!

У першому товариському матчі зимового антракту динамівці святкували перемогу над однією з найсильніших команд Німеччини "Штутгартом" з рахунком 4:3. Результативні удари у складі "біло-блакитних" в активі Періци Огненовича, Максима Шацьких, Клебера та Діого Ринкона.

Важко пригадати матч, нехай навіть і товариський, в якому динамівцям вдавалось упродовж матчу відіграти три м'яча, а на останніх хвилинах вирвати перемогу. І це на самому початку підготовчого періоду, коли гравці тільки набувають кондицій після тривалого відпочинку. Цікаво, що подолали підопічні Олексія Михайличенко учасника Ліги чемпіонів, який пробився до 1/8 фіналу де вже через місяць поміряється силами з грізним "Челсі". У Бундеслізі справи у наших опонентів теж йдуть непогано: після першого кола "Штутгарт" з ще двома командами поділяє друге місце, відстаючи від лідируючого "Вердера" на чотири очки і реально претендуючи на золоті нагороди першості.

Вже на 22-й хвилині "Динамо" програвало 0:3. Німці зі свистком арбітру усією командою пішли вперед і швидко досягли переваги в три м'яча. До честі динамівців, у надважкій ситуації гравці не розгубилися, за лічені хвилини зуміли налагодити гру в центрі поля і запропонувати супернику гостроатакуючий, комбінаційний футбол.

До перерви кияни скоротили розрив у рахунку до мінімуму: спочатку свій перший гол у динамівській футболці забив Огненович (удар Періци від суперника зрикошетив у ворота), а через тринадцять хвилин Шацьких та Верпаковськис вийшли на двох оборонців і Максим чітко відправив м'яч у ворота Хільдебранда.

У перерві Олексій Михайличенко замінив сімох гравців. Отже, окрім воротаря Шовковського всі 90 хвилин на полі провели Гавранчич, Белькевич і грузин Амісулашвілі, який знаходиться на перегляді.

Після перерви не на жарт розігралися динамівські бразильці. На 53-й хвилині Клебер, випередивши опікуна, замкнув простріл, а переможну крапку в матчі поставив "золотий хлопчик" нашої команди Ринкон. За хвилину до фінального свистка Діого, зігравши на випередження, головою замкнув фланговий навіс Белькевича - 4:3!

Другий і останній матч на німецькому зборі "Динамо" зіграє 24 січня на знаменитому мюнхенському "Олімпіаштадіоні" з "Мюнхен-1860".

"Штутгарт" - "Динамо" - 3:4 (3:2).

Німеччина, м.Траннхайм. Стадіон "Роберт Шлінц штадіоне", 1000 глядачів.

"Штутгарт": Хільдебранд (Хайнен, 46), Живкович, Мейра (Враньєш, 46), Бордон (Хустерер, 46), Хінкель, Глеб (Тіфферт, 46), Сольдо - кап, Хельдт (Сентуріон, 46), Лам, Шабич (Какау, 46), Штреллер (Курани, 46).

"Динамо": Шовковський, Гавранчич, Саблич (Несмачний, 46), Алессандро (Головко, 46), Амісулашвілі, Лєко (Ринкон, 46), Чернат (Гіоане, 46), Огненович (Дмитрулін, 46), Белькевич - кап, Верпаковськис (Пеєв, 46), Шацьких (Клебер, 46).

Голи: Штреллер (11), Мейра (12), Шабич (22), Огненович (30), Шацьких (43), Клебер (53), Ринкон (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер