На Балкани – із форою у два м’яча

На Балкани – із форою у два м’яча

Чемпіони України зробили впевнений крок на зустріч Лізі чемпіонів. За підтримки 12-ти тисяч уболівальників підопічні Олексія Михайличенко переграли загребських одноклубників і через два тижня вийдуть на поле “Максиміра” із форою у два м’яча.

Як і прогнозувалося фахівцями та вболівальниками, гра була дуже непростою. Суперник киян грамотно діяв у обороні і до 30-ї хвилини у господарів не було практично жодної нагоди відзначитись. Моментами здавалося, що налагодити комбінаційну гру чемпіонам України буде дуже важко. Але досвід та клас узяв своє…

На два м’яча Федорова та Лєко суперник відповів потужним ударом з кількох метрів 18-річного Кранчара. Рахунок 2:1 цілком влаштовував хорватів, які майже усім складом відійшли до оборони, зосереджуючи більше уваги на захисті власних воріт.

Другий тайм пройшов за більшої територіальної переваги підопічних Михайличенко. Замість втомленого Хацкевича на поле вийшов Дмитрулін, а бразильця Алессандро замінив інший новачок клубу – Олег Гусєв. До речі, для Олега це був дебют у єврокубках, з чим ми і вітаємо молодого півоборонця.

За десять хвилин до фінального свистка господарі поставили переможну крапку в матчі. Белькевич майстерно навісив на Шацьких, удар якого головою майстерно відбив Йозич, але першим на добиванні був Гусєв. Слід відзначити чудові дії капітана команди Валентина Белькевича. Усі три голи динамівці забили після його точних передач.

Через два тижня на загребському стадіоні “Максимір” український чемпіон має зробити другий і вирішальний крок до сьомої поспіль Ліги чемпіонів. До цього часу кияни встигнуть провести ще два матча на внутрішній арені – із запорізьким “Металургом” та ФК “Миколаїв”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер