»Шахтар» уже в Києві

»Шахтар» уже в Києві

В середу о 11:00 команда та офіційна делегація «Шахтаря» чартерним рейсом прибула до столичного аеропорту «Жуляни». Тут на гірників чекав клубний автобус, який заздалегідь приїхав з Донецька, який у супроводі ескорту ДАІ відвіз футболістів і тренерів до одного з найкращих готелів Києва – п’ятизіркову «Оперу».

До Києва у складі делегації прилетіли 23 футболісти:

воротарі: Богдан Шуст, Рустам Худжамов, Андрій П’ятов;

захисники: Томаш Хюбшман, Олександр Кучер, В’ячеслав Шевчук, Разван Рац, Дмитро Чигринський, Микола Іщенко, Володимир Єзерський, Олександр Чижов;

півзахисники: Ігор Дуляй, Фернандіньо, Жадсон, Ілсіньо, Маріуш Левандовські, Олексій Гай, Вілліан, Даріо Срна;

нападники: Євген Селезньов, Луїс Адріано, Олександр Гладкий, Марсело Морено.

Після обіду і відпочинку в планах тренерського штабу теоретичне заняття, а потім виїзд на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, де о 19:15 заплановане тренування. За п’ятнадцять хвилин до її початку Мирча Луческу проведе прес-конференцію.

Відомо, що підтримувати «Шахтар» у Києві буде близько тисячі вболівальників. Для них на стадіоні виділені гостьові сектори №№25, 26.

Перший півфінальний поєдинок Кубка УЄФА «Динамо» (Київ) – «Шахтар» (Донецьк) відбудеться в четвер, 30-го квітня, в Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 19:30.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер