«Шахтар» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Шахтар» – «Динамо»: останні новини перед грою

Обидві команди прибули до Харкова напередодні. «Гірники» прилетіли чартерним рейсом із Києва ще вранці, аби після обіду провести тренування на полі стадіону «Металіст». Тренування тривало трохи більше години, а на ранок дня матчу в програмі «помаранчево-чорних» було заплановане ще одне заняття.

Динамівці цього тижня займалися в режимі одного тренування на день. Напередодні гри команда зібралася на НТБ «Динамо» в Чапаївці в обід, після чого провела заключне передігрове тренування, а ввечері вирушила до Харкова. Виліт був запланований на восьму годину вечора, а вже за годину чартерний літак нашої команди здійснив посадку в міжнародному аеропорту Харкова. Цікаво, що разом із командою до «першої столиці» прибув Віктор Циганков, який добре себе проявив протягом тижня в іграх за молодіжну збірну України.

Цього разу своєю резиденцією «біло-сині» обрали не розташований на центральній площі міста Kharkiv Palace Premier Hotel, як під час останніх візитів, а чотиризірковий готель «Чичиков», що знаходиться в більш тихому районі у старому центрі міста. У день гри в обідній час команда, як завжди, вийде на традиційну прогулянку містом.

До слова, в Харкові, який цього сезону залишився без свого представника у Прем’єр-лізі, «українське класико» викликало справжній ажіотаж. Станом на вечір п’ятниці у вільному продажі залишалося лише дві тисячі квитків.

Уранці в конференц-залі стадіону відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в яких комплектах форми вийдуть на поле обидві команди. Динамівці зіграють у гостьовому комплекті синього кольору (голкіпер – у жовтому), а «гірники» – у своїй основній помаранчево-чорній смугастій формі (воротар – у зеленому). Крім того, багато уваги на організаційній нараді було приділено питанням безпеки, яку на території стадіону забезпечуватимуть більше ніж півтори тисячі представників правоохоронних органів.

Синоптики обіцяють сьогодні в Харкові теплий день. Увечері під час матчу стовпчики термометрів опустяться до комфортних для футболу +18°С.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер