«Шахтар» - «Динамо»: останні новини перед грою

«Шахтар» - «Динамо»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі харків’янина Костянтина Труханова пролунає рівно о 21:00.

Обидві команди прибули до Харкова напередодні. «Гірники» - вже після обіду, а ввечері провели передматчеве тренування на «Металісті». Динамівці прилетіли до міжнародного аеропорту Харкова після дев’ятої вечора, провівши передігрове тренування перед вильотом на своїй навчально-тренувальній базі у Кончі-Заспі.

Команда Паулу Фонсеки традиційно обрала своєю резиденцією готель Premier Palace Kharkiv, розташований на головній площі міста – величезній площі Свободи. «Біло-сині» зупинилися в готелі «Чичиков», розташованій на затишній вулиці Гоголя в самому центрі міста.

У день гри динамівці обмежилися прогулянкою містом поблизу готелю. На виході з готелю гравців уже чекали вболівальники. Усі охочі отримали автографи та пам’ятні фото з динамівцями.

Обидві команди підходять до матчу у практично оптимальному складі. У стані «Динамо» всі гравці тренувалися в загальній групі, у кубковому фіналі не зможе взяти участь лише Євген Хачеріді.

Футбольне поле на ОСК «Металіст» перебуває у відмінному стані, не вплинув на нього й суботній матч аматорського клубу «Металіст 1925». Звісно, фінал Кубка України викликав чималий ажіотаж серед харківських шанувальників футболу, але станом на 12-ту годину дня у вільному продажу залишалося близько половини квитків (місткість ОСК «Металіст» - 40000). У день гри для фанатів «біло-синіх» працює гостьова каса.

Вранці в день гри відбулася традиційна передмачева нарада, на якій особливу увагу було приділено посиленим питанням безпеки. Крім того, у зв’язку із підвищеним пасажиропотоком у місті буде збільшено рух транспорту. 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер