ДЮФЛУ U-17. «Шахтар» – «Динамо» – 3:1

ДЮФЛУ U-17. «Шахтар» – «Динамо» – 3:1

Пропустивши вже в дебюті зустрічі, підопічні Сергія Беженара та Євгена Лозинського нічого не змогли протиставити супернику, забивши гол престижу лише за рахунку 0:3 на користь «гірників».

Сергій БЕЖЕНАР, старший тренер «Динамо» (U-17):

- Планували зіграти компактно, перекривати зони, але вже в дебюті зустрічі пропустили зі стандартного положення, після чого довелося перелаштовуватися. Кинувши більше сил в атаку, пропустили контрвипад суперника – й другий м’яч влетів у наші ворота. Після перерви вирівняли гру, але «гірники» опустилися й надавали нам вільних зон. При цьому ще й утретє забили після помилки наших захисників. Лише після цього ми почали грати у свій футбол, відіграли один гол, але на більше не вистачило ані запалу, ані часу.

Перед стартом нинішнього сезону до нас приєдналися кілька новачків – Дячук, Бакушкін та Олійник. Перші двоє вже грали за нас на передсезонному турнірі. Загалом, хлопці адаптуються до наших вимог, і будемо поступово підпускати їх до матчів.

ДЮФЛУ U-17, 1-й тур

«Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 3:1

«Шахтар»: Пузанков, Євтихов (Недес, 90+2), Козик, Мампассі, Капінус, Бако, Очеретько (Хімічев, 86), Хромей (Скибинський, 89), Шостак (Шопар, 65), Векленко (Шевченко, 46), Погорілий (Бендера, 55).

«Динамо»: Ігнатенко, Дячук, Опанасенко, Маленков, Урсулов, Хрипчук, Баранюк (Олійник, 53), Волошин, Міщенко (Малиш, 46), Базилеєв (Хацкевич, 86), Попов (Бакушкін, 65).

Голи: Погорілий (5), Очеретько (36), Шевченко (59) – Олійник (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер