Гравці «Динамо» про матч із «Шахтарем»

Гравці «Динамо» про матч із «Шахтарем»

Футболісти «Динамо» після гри з «Шахтарем» виглядали дуже засмученими, але відповісти на питання журналістів все ж таки погодилися.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Хочу привітати «Шахтар» із перемогою. Гадаю, гра була цікавою для глядачів. На полі билися обидві команди. Можна багато говорити, що пропустили ми з положення «поза грою» або ні, але я не буду цього робити. Вважаю, гра була рівною. В епізоді з пропущеним голом нам треба було зіграти уважніше. Тому і програли.

- Ти дуже часто апелював до арбітра...

- Гадаю, це відбувалося, в першу чергу, на емоціях. Арбітр, в цілому, судив добре, до нього претензій немає. За винятком моменту із пропущеним голом. Потрібно буде все ж таки переглянути його ще раз у повторі. А так, усе добре.

- Артеме, після поразки від «Порту» перемога над принциповим суперником в психологічному плані могла стати хорошою допомогою. В якому зараз емоційному стані знаходиться команда?


- В принципі, нічого страшного не трапилося. Напевно, ми трохи розслабилися. Все ж таки у нас справді був великий відрив і від «Металіста» (7 очок), і від «Шахтаря». Тому нам потрібно зараз зібратися, більше працювати на тренуваннях і розпочинати все спочатку.

- Як готуватиметеся до гри з «Арсеналом»?

- Так само, як і до кожної гри. Тобто, так, немов вона остання. Дві поразки поспіль мають ще більше згуртувати нашу команду. В Лондоні ми маємо зіграти на межі можливостей, як сьогодні.

- Що сказав Юрій Сьомін після гри? Певний розбір уже був?

- Та що тут розбирати? Ні до кого претензій щодо самовіддачі або інших компонентів немає. Просто через безглуздість ми програли «Порту» на останній хвилині, тепер із «Шахтарем» пропустили гол після ауту.

- Після виходу Бангура вам довелося відійти трохи назад і більше грати на позиції півзахисника. Складно було?

- Ні, не складно. Я вже звик. Звичайно, додався великий об'єм роботи наприкінці матчу, але у футболі інакше не буває. Я намагався справлятися.

* * *

Станіслав БОГУШ, воротар «Динамо»:

- Після гри ти жваво спілкувався із Андрієм П'ятовим. Ви товаришуєте?


- Звичайно. Ми знайомі ще за виступами в юнацьких і молодіжних збірних. Спілкувалися, в основному, на життєві теми. Я запитав, коли він їхатиме до Києва, от і все. Завтра ми вже приїжджаємо до розташування збірної.

- Можеш оцінити гру свого візаві?

- На мій погляд, він сьогодні чудово зіграв. У нас було багато якщо не стовідсоткових, то просто дуже хороших можливостей для взяття воріт, але Андрій чудово себе проявив.

- «Динамо» не дуже багато пропускає в чемпіонаті України. Так сталося, що сьогодні пропустили від принципового суперника. Наскільки складним для тебе був цей м'яч?

- Він не стільки складний, скільки безглуздий. Ситуація була якоюсь незрозумілою, ми не розібралися з аутом, потрібно буде ще переглянути повтор. Можливо, там було положення «поза грою». Важко говорити. Коли приїжджають судді такого високого рівня і припускаються таких помилок, який сенс тоді їх викликати.

- Чи позначився на грі воротарів чинник погоди?

- Справді, було важко відбивати дальні удари за такої погоди. Все ж таки м'яч був слизький. Але сьогодні ударів було не так багато.

- Як вважаєш, «Шахтар» сильний в атаці?

- Звичайно, це команда дуже високого рівня. Проти «Шахтаря» завжди дуже цікаво грати. Гадаю, глядачам футбол сподобався.

- Як вдалося відбити удар Селезньова наприкінці матчу?

- Як відбив, так відбив. По-перше, в нього на спині «висів» захисник, а по-друге, я знав, що наперед сіпатися не було сенсу. Розумів, що удар може пройти поряд, тому моїм завданням було зіграти якомога зібраніше, щоб зреагувати на нього.

- Що тренер сказав після гри?

- Немає сенсу турбуватися і перейматися, просто потрібно проаналізувати припущені помилки. Кожен гравець має знати, в чому йому потрібно додати.

* * *

Бадр ЕЛЬ КАДДУРІ, захисник «Динамо»:

- Ми втратили три очки. Природно, команда засмучена, навіть незважаючи на те, що в нас великий відрив від решти суперників. Попереду ще багато важливих матчів. Треба знову вийти на свій звичний рівень. Як ви знаєте, в нас багато травмованих футболістів. Проте, я задоволений сьогоднішньою грою. У нас були моменти, але ми не змогли їх реалізувати. Так буває.

Дивіться фотогалерею матчу

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер