«Шахтар» – «Динамо»: арбітр із Одеси

«Шахтар» – «Динамо»: арбітр із Одеси

Трохи менше ніж за добу до фінального матчу за Кубок України, у якому зустрінуться київське «Динамо» і донецький «Шахтар», була призначена бригада арбітрів. Команди вирішили не вдаватись до модної останнім часом тенденції запрошувати арбітрів з-за кордону, і суддівська бригада буде повністю українською.

Головним суддею поєдинку, який відбудеться 7 травня в Харкові, буде арбітр ФІФА, одесит Віктор Швецов. Майбутній суддя народився 22 червня 1969 року, і вже у 22 роки серйозно зайнявся суддівством. Почав обслуговувати матчі регіонального рівня в 1991 році, а з 1994 залучався до обслуговування матчів другої ліги, а з 2005 року одесит працює на поєдинках вищої ліги.

Кубкові матчі за участю «Динамо» цього сезону Швецову обслуговувати не доводилось, а от у чемпіонаті арбітр пересікався з киянами двічі. У 12 турі «Динамо» на виїзді обіграло луганську «Зорю» 2:1, а в 15 несподівано програло на своєму полі харківському «Металісту» 0:1.

Допомагатимуть одеситу асистент арбітра ФІФА Олег Плужник із Харкова і асистент арбітра першої категорії Віталій Пономарьов зі Львова. Четвертим арбітром на поєдинку працюватиме Андрій Шандор зі Львова, який судив два з чотирьох попередніх фінали Кубка між «Динамо» і «Шахтарем». Обидва матчі завершались перемогами столичної команди з рахунком 2:1.

Оцінюватиме роботу суддівської бригади делегат ФФУ Борис Воскресенський (Київ) і інспектор ФФУ Петро Кобичик (Чернівці).

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер