“Шахтар-2” – “Динамо-2”: бойова нічия

“Шахтар-2” – “Динамо-2”: бойова нічия

У п’ятому турі в першої лізі зустрічалися другі команди грандів вітчизняного футболу – “Динамо” і “Шахтаря”. Поєдинок відбувся у Єнакієво та закінчився бойовою нічиєю 1:1.

Практично усі 90 хвилин зустрічі динамівці володіли ініціативою. Лише в першому таймі наші гравці могли тричі відзначитись, але м’яч вперто не йшов у ворота. У одному з моментів удар головою Кругляка прийняла на себе поперечина.

На початку другого тайму Милевський у центрі поля обіграв двох оборонців та, вийшовши сам на сам з Лазарчуком, був зупинений у штрафній недозволеним прийомом. Пенальті чітко реалізував Алієв.

Повівши в рахунку, кияни продовжили грати в атакуючий футбол, але всі плани сплутали два вилучення. Спочатку Рожок зовсім необов’язково у центрі поля грубо обійшовся з гірником, а трохи пізніше Допілка збив у штрафній Півненко, за що арбітр зустріч призначив пенальті. Постраждалий пенальті реалізувати не зумів – врятував Худжамов – а ось Лосніков першим встиг на добивання і зрівняв рахунок.

Наступний матч “Динамо-2” проведе 12 вересня проти івано-франківського “Спартака”.

«Шахтар-2» - «Динамо-2» - 1:1(0:0).

«Динамо-2»: Худжамов, Допілка, Мандзюк, Ярмаш, Рожок, Кіцута, Прошин, Оберемко, Алієв, Кругляк (Ситник, 58), Милевський.

Голи: Лосніков (71) – Алієв (50, з пен).

Нереалізований пенальті: Півненко (71).

Вилучення: Рожок (55), Допілка (71).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер