»Шахтар» - «Динамо»: аншлаг на «біло-синіх» трибунах

»Шахтар» - «Динамо»: аншлаг на «біло-синіх» трибунах

Квитки на суботній поєдинок «Динамо» - «Закарпаття» ще у продажу, в касах залишаються перепустки на матч будь-якої цінової категорії. А на наступний календарний поєдинок, «Шахтар» - «Динамо», уболівальники киян, на жаль, можуть уже не потрапити. Розповідає віце-президент ФК «Динамо» Вадим Костюченко:

- Квота «Динамо» на трибунах «Донбас-Арени» 5% від загальної кількості місць, що складає 2500 уболівальників. 200 із них розмістяться в одному з центральних секторів, інші - за воротами. Разом із квитками клуб реалізовував автобусні тури до Донецька, що оцінили вболівальники, для яких автоматично знімалося транспортне питання. За перші три дні продажу «пішли» всі квитки, а загалом заявок від охочих відвідати гру надійшло приблизно десять тисяч. Ми звернулися до клубу «Шахтар» із проханням надати нам додаткові квитки, можливо вищої цінової категорії, але нам було відмовлено.

Навіть у ситуації, що склалася, ми не втрачаємо впевненості, що вболівальники, котрі поїхали до Донецька, зможуть створити улюбленій команді належну підтримку, яка, у свою чергу, посприяє її успішній грі та досягненню позитивного результату.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер