»Шахтар» - «Динамо»: битва за півфінал

Серія з трьох виїзних матчів для «Динамо» в середу на «Донбас Арені» закінчиться поєдинком проти «Шахтаря». Це перша зустріч двох провідних команд країни в нинішньому сезоні й перше протистояння тренерів Валерія Газзаєва та Мірчи Луческу.

До очної зустрічі у чвертьфіналі Кубка України обидві команди підійшли в хорошому функціональному стані, як мовитися, «на ходу», підкріплюючи амбіції успіхами в інших турнірах. На даний момент «Динамо» лідирує в чемпіонаті України, займаючи друге місце в групі Ліги чемпіонів, а «Шахтар» навпаки, очолює групу Ліги Європи, розташувавшись у чемпіонаті країни на другій позиції. Інтерес до кубкової зустрічі піднімає регламент турніру, що припускає лише один матч для визначення півфіналіста. Права на помилку жодна з команд не має, а це гарантує безкомпромісний футбольний спектакль і масу позитивних емоцій. Правда, лише для вболівальників однієї команди.

Шанувальники футболу в прямому ефірі зможуть побачити матч 1/4 фіналу Кубка України «Шахтар» - «Динамо» на телеканалі ТРК «Україна». Початок о 19:30. За текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо» (Київ).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер