»Шахтар» - «Динамо». Перед матчем

»Шахтар» - «Динамо». Перед матчем


У будь-якій іншій ситуації цю зустріч можна було б назвати «матчем року» та вирішальним поєдинком чемпіонату. Але відрив динамівців від другого місця становить шість очок, а за три тури до фінішу це серйозний гандикап.

Зустрічі «Динамо» та «Шахтаря» у 21-му столітті набули особливого значення, хоча раніше серйозна принциповість у битвах Києва та Донецька не спостерігалась. Але на даний момент найбільший футбольний антагонізм вітчизняного футболу саме серед цих команд.

За будь-якого розкладу нашим хлопцям потрібно показати гідний футбол та добитись позитивного результату. Якого? Завдання на гру поставлять тренери, а кожен уболівальник для себе визначить, що би він хотів побачити від улюбленої команди. Думається, переважна більшість із них хотіла б спостерігати за перемогою «біло-синіх».

Виграти важливо із цілої низки причин. І в психологічному плані, і для своїх фанатів, і для одного тренера, який чи не щодня розповідає, як не люблять його команду та як судді допомагають «Динамо». А втім, тепер усе залежить лише від наших хлопців та їхніх наставників.

У «Динамо» старі кадрові втрати. Не гратимуть Бадр Ель Каддурі, Артем Мілевський та Сергій Федорів. Під питанням участь Айїли Юссуфа та Сергія Реброва, після травми не у найкращому стані Валентин Белькевич, Горан Саблич та Горан Гавранчич. Дискваліфікованих немає.

Суперник втратив через дисциплінарні санкції Звонимира Лукича, а в лазареті команди, за останніми даними, нікого немає.

Арбітром в полі призначений одесит Віталий Годулян. Асистенти арбітра Василь Ольшанецький (Івано-Франківськ) та Микола Васюта (Рівне). Четвертий арбітр Андрій Шандор (Львів). Делегат ФФУ Юрій Махно (Кіровоград).

Матч першого кола завершився перемогою динамівців 1:0. Переможний м'яч із подачі Валентина Белькевича забив Максим Шацьких.

Орієнтований склад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Маркович, Родріго, Ващук, Несмачний - Корреа, Михалик, Юссуф, Гусєв, Діого Рінкон - Клебер

Пряма трансляція на телеканалі "Україна", текстовий он-лайн коментар на нашому сайті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер