»Шахтар» - «Динамо». Перед матчем

»Шахтар» - «Динамо». Перед матчем

Частенькими стали зустрічі динамівців та гірняків останнім часом. Дві дуелі наприкінці минулого сезону, двома поєдинками стартують і в нинішньому.

Кілька днів тому динамівська молодь обіграла донецьку команду в матчі за Суперкубок. Але зустріч національного чемпіонату має дещо іншу специфіку. Думається, що в складі обох команд змін буде предостатньо.

Передусім, це стосується динамівців. Швидше за все, тренерський штаб виставить абсолютно іншу основу, аніж у грі за Суперкубок. Сумнівно, що ми з перших хвилин побачимо новачків «біло-синіх», а саме Бангуру, Бушича та Майкла. Це не той суперник, щоб футболісти, які щойно прийшли до команди, отримали місце в основі.

Втрат в обох суперників вистачає…У господарів із різних причин ми не побачимо Матузалема, Елано, Кучера, Дуляя, Вукіча, Срну. У киян дискваліфіковані Айіла Юссуф, відновлюються після травми Артем Мілевський та Сергій Федоров, пошкодження отримав Руслан Ротань, а Максим Швацьких виступає на Кубку Азії.

Динамівців готувались до матчу за звичним графіком – тренування та теоретичні завдання на базі в Конча-Заспі.

Орієнтований склад "Динамо" (версія www.fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Несмачний, Ващук, Родріго, Гусєв, Михалик, Корреа, Гіоане, Діого Рінкон, Ребров, Клебер
Початок зустрічі о 19:00, пряма трансляція на ТРК "Україна".

Арбітр матчу Херберт Фандель (Німеччина), йому допоможуть співвітчизники Георг Шальк і Роберт Хартман. Четвертий арбітр – українець Анатолій Жосан.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер